a było to tak - weszła Kinnia do lasu ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 14, 2014 0:09 Re: Gangstery wciąż szukają domu

z pracy polazłam do Jasia - w jednym pokoju jest juz lód na ścianach
u nas jest spory mróz
jak pomyślę o Borysie na polu ...
wyć mi sie chce
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto sty 14, 2014 8:11 Re: Gangstery wciąż szukają domu

Jakbym miała ten wielki dom z ogrodem, którego nie mam :( ...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 14, 2014 11:56 Re: Gangstery wciąż szukają domu

wiem Alienor, wiem ....

Kara na strzykawce .... chyba leki nie działają ....

Ichigo troszkę lepiej o tyle, że leki działają

Kropek ..... ehhhh
zobaczymy co obroża zmieni ..... tego jeszcze nie próbowałam ..... jak nie pomoże .... ukleknę
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 15, 2014 22:31 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

mam monolog pisac?

Kara bez zmian - na strzykawce
Ichigo bez zmian - leki działają, szanse rosną
Kropek chory
Jasio bez zmian - grzyb ma sie dobrze ale ograniczylismy jego rozrost, jelita szaleją
Obrazek

Kinnia

Post » Śro sty 15, 2014 22:37 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

Przytulam, bo strasznie dołujące to wszystko.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw sty 16, 2014 1:09 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

Tak myślałam o Jasiu bo on wychodzący i coś znalazłam na wątku POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!! o tutaj :

viewtopic.php?f=13&t=57504&start=1065

jest takie ogłoszenie :

kinga.n0 pisze:mogę dać DT kociakowi małemu jak i starszemu - Mazowiecki --> Wojcieszyn ...
mam już jedną kotkę ok. 8 letnią, zaznaczam, że jest to dom wychodzący, więc na siłę kocurka nie zamknę, jedynie maluchy, no i chyba, że kocurek wymaga leczenia
zawsze miałam co najmniej 2 kociaki, miałam kota przygarnąć, ale narazie uznałam, że mogę pomóc jako DT - a zawsze może się to przerodzić w DS :)
Fajnie by było gdyby milusiński lubił inne zwierzaki, chodzi tu o psa, bo mój kocha koty.
Pozdrawiam,
Kinga

Tylko jak sprawdzić tę dziewczynę , to jej pierwszy post, więc priv odbierze ale nie napisze, e-mail też podała.
Może ktoś tu na wątku blisko tego Wojcieszyna mieszka i mógłby np. sprawdzić ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 16, 2014 2:12 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

A na gumtree znalazłam cóś takiego :
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -555857308

i już zmykam spać.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 16, 2014 23:56 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

Monia
nie wiem, czy ta dziewczyna zgodziłaby się wziąć dzikiego dzika - Jasio W. to bardzo dziki dzik
to jest straszny problem - on jeszcze niedawno mało nie zszedł (dosłownie nie w przenośni) na serce ze strachu. Daje sie dotykać wetce (ją kocha, to widać) i od niedawna mnie - kuwetowa do kochania nie jest :evil: . Z Jasiem cięż ka sprawa jest. Szukam dla niego doswiadczonego domku, bardzo doswiadczonego i bardzo rozsadnego. Inaczej nie da rady.

Mila jest krówek :(

Nie mozna ustabilizowac Karusi - znów jest gorzej niz było.
Wyć mi sie chce - ona jest taka kochana. Zawsze była, od niemowlaka zabranego bachorom.

Ichigo troszkę lepiej - ale głosno tego nie powiem.

Kropek - do Wawy chyba się wybierzemy jak tak dalej pójdzie.

Dzieki za słowa otuchy i wsparcia. Nie jest fajnie. Czuję, ze to nie jest koniec. Niestety.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt sty 17, 2014 13:06 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

:ok: :ok: za całokształt :ok: :ok:

Alienor

Post » Pt sty 17, 2014 20:58 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

viewtopic.php?f=13&t=159831&p=10382171#p10382024

podlinkowałam wąt burasów - może, a nuż? ;)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt sty 17, 2014 21:03 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

dzięki Zosia

Jasio wciąz bez zman
Kara dzisiaj miała pobrana krew, wetki sa bardzo zmartwione, krew dojezdza do Wawy na Stwosza
boje sie strasznie
Ichigo załatwił się z krwią
Kropek .... nawet gadac nie mam siły ....

ciężko mi strasznie
i jeszcze moje psy maja jakis stan zapalny oczu
Obrazek

Kinnia

Post » Pt sty 17, 2014 21:08 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

Czy znajdę tu listę (ze zdjęciem i opisem) wszystkich aktualnych tymczasowiczów? :)

amacariel

Od: Wto sie 19, 2008 11:05

Post » Pt sty 17, 2014 21:10 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

amacariel pisze:Czy znajdę tu listę (ze zdjęciem i opisem) wszystkich aktualnych tymczasowiczów? :)

w pierwszym poscie sa 3 buraski i Milka -krowka
chłopcy razem
Prada jest specyficzna
Milka
Obrazek

Kinnia

Post » Pt sty 17, 2014 21:15 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

amacariel pisze:Czy znajdę tu listę (ze zdjęciem i opisem) wszystkich aktualnych tymczasowiczów? :)

W pierwszym poście są tymczasy gotowe do adopcji - Prada, Zyzio i Dyzio, Milka. Opisy i zdjęcia tam są.
Kara to rezydentka Kinni. Ichigo, Kropek i Jasio Wędrowniczek są w trakcie leczenia lub do bardzo doświadczonych domów. Takich, które nie ulękną się grzyba, problemów z układem pokarmowym, kota z pewnym dystansem, który czasem się mizia a czasem nie i trzeba się do niego dostosować. Na wszelki wypadek - chodzi o domy, które tak się w nich zakochają, że wezmą je jakie są i będą leczyć.
Co do statusu Figaro to już Kinnia musi się wypowiedzieć.

Alienor

Post » Pt sty 17, 2014 21:50 Re: Gang wciąż szuka domu - czy ja czegoś nie wiem?

Witamy! Dziękujemy, że zajrzałaś! :D
Pytaj, jeżeli któreś z futerek przypadnie Ci do serca - Kinnia duuużo może o nich opowiedzieć.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

[poprzednia][następna]