Moderator: Moderatorzy
Myszolandia pisze:Jesteśmy z Misią wzruszone![]()
![]()
![]()
Tej wygranej ,jak i poprzedniej zupełnie się nie spodziewałyśmy![]()
![]()
![]()
Baaardzo dziękujemy Wam Wszystkim![]()
![]()
za głosy na moją Królewnę
Gratulujemy pozostałym wygranym,bo naprawdę to wszystkie kociaki wygrały,nie ważne które miejsca zajeły
Wybór był bardzo trudny
Kito,Tobie dziękujemy za ten wspaniały rok Twoich konkursów,byłaś saniemowita,jak to kicia jednej mojej koleżanki mówi
__________________________________________________________________________________________________________
Przy okazji jak już jesteśmy to od razu w tym poście napiszemy komu przeznaczamy "naszą część pieniążków"
Podobnie jak w zeszłym miesiącu "rozbijamy" na pół
Pierwsza połowa poleci do dorci44
viewtopic.php?p=10268385#p10268385
Dlaczego do Niej ? A dlatego,że dorcia mimo swoich przeciwności losu nigdy nie przestała pomagać kiciom,staje na głowie,również kosztem swojego zdrowia,żeby podołać wszystkiemu,tym bardziej ,że jest sama od prawie 5 lat ....
Dorciu,rozrządź sobie pieniążki wg najpilniejszych potrzeb i nie pytaj nas o zdanie,co,dla kogo,ile, "nas" mam tu na myśli wszystkich co wstawiali fotki .Myślę,że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu
Druga połowa pójdzie do naszej Izuś - Isabell36
viewtopic.php?p=10311925#p10311925
Tak tak Izuś,dobrze się domyślałaś![]()
Dlaczego do Niej ? a dlatego,że przez cały czas bazarków,wspierała i sponsorowała nagrody konkursowe dla kiciów,lub ich Dużych
Poświęcała swój cenny czas na upichcenie cudeńka,przesyłała za free ( nawet kosztów przesyłki nie chciała) te cudenka.A teraz sama potrzebuje pomocy
Jak tylko przeczytałyśmy z Misią,ze Izuś potrzebuje pieniążków na karmy lub inne rzeczy dla kiciów od razu z automatu z Misią zdecydowałyśmy,że druga połowa pójdzie właśnie do Niej.Tutaj też myślę,ze nikt z Was nie będzie miał przeciwskazań
Jak i również do tego,żeby Izuś rozdysponowała pieniążkami wedle kocich potrzeb
______________________mavi pisze:
Tak, Mysiu! Ty mrrrrrau! Ale masz piękne zdziwko w oczach!
Łoj![]()
![]()
mmmrrraaauuu mizi mizi smyru smyru
mateosia pisze:Nagroda dotarła. Obrazekjest śliczny i w naszych (moich i Nosia) ulubionych kolorach
.
Pięknie dziekuję
Ewa L. pisze:hi, hi.....ja mam takie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości