Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Przytulam, bo rzeczywiście w tej sytuacji to się załamać można.
Zosik pisze:Kinnia może znowu zupełnie nowe zdjęcia i tekst do ogłoszeń dla gangsterów?
Monika_Krk pisze:Zosik pisze:Kinnia może znowu zupełnie nowe zdjęcia i tekst do ogłoszeń dla gangsterów?
No własnie - bo ja odkąd ich wlepiłam - a aktualizuje cały czas to było jedno zapytanie o Zyzia i Dyzia ostatnio
i kiedyś tam jedno o Milkę.I cisza...
Orfeusz miał szczęście od razu…
Nadmieniam, że TŻ Kinni trzymał go do zdjęć na ręku, może on jakiś fartowny jest ?
Nacykać mu fot jak trzyma kotywszystkie ogłaszane - spróbować nie zawadzi.
alab108 pisze:Kinniu cytuję wypowiedź dorci44 " Zamieszczałam ogłoszenia od paru miesięcy i nic..zrobiłam Allegro i sporo osób się odezwało
w dodatku sensownych .". Może spróbować?
Monika_Krk pisze:alab108 pisze:Kinniu cytuję wypowiedź dorci44 " Zamieszczałam ogłoszenia od paru miesięcy i nic..zrobiłam Allegro i sporo osób się odezwało
w dodatku sensownych .". Może spróbować?
Ja mam konto na allegro, ale tam nie można ogłaszać kotów - cegiełki na koty tak.
Za koty dostajesz upomnienie i każą ogłaszać na tablicy.
No chyba , że rodowodowe z hodowli zarajestrowanej - to można.
Nie wiem jak dorcia to obeszła , jak podpowie jak - to zrobię kotom i tam ogłoszenia.
No ale nie chcę wylecieć z allegro bo lata tam jestem kupującym co prawda, ale mam "wzorową"![]()
opinię.
jakby coś Alab108 to daj info mi na priv - jak to zrobić, jak ogłosić ,żeby nie dostać tam na allegro bana.
alab108 pisze:Napisałam Pw do dorci. Jak tylko coś będę wiedziała oczywiście przekażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 65 gości