Elisha i Beniamin część czwarta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 11, 2014 10:59 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Madzia szaleje i rozdaje śliczne banereki :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob sty 11, 2014 18:44 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Hmmm dalej nie ma Milenki hmmmm
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Sob sty 11, 2014 19:46 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

NatjaSNB pisze:Hmmm dalej nie ma Milenki hmmmm

Hej, jestem jestem, ostatnio bardzo dużo się działo, a poza tym chciałam sobie trochę odpocząć od siedzenia przed kompem i postanowiłam coś poczytać, pójść do fryzjera, spędzić czas ze znajomymi.

Dzisiaj mam naprawdę ciężki dzień, choć mam przy boku TŻta. Rano zmarła sąsiadka mojej mamy, jednocześnie wieloletnia przyjaciółka jej i naszej rodziny. Ciężko to przeżywamy, jakoś nie może to do nas dotrzeć... Była dla mnie jak ciocia :(

Nie dopilnowaliśmy Beniamina i nie schowaliśmy ciastek, które były w siatce. Beniamin siatke przegryzł i zjadł jedno ciastko typu piegusek. Mam do siebie żal, że nie przypilnowałam go, ale to był w zasadzie moment - byliśmy zajęci a młody sobie poradził :( Mam nadzieję, że nic mu nie będzie.

Na domiar złego zepsuła mi się maszynka do mielenia i całe 2,5 kilo mięsa na barf musiałam skroić ręcznie. Niestety, maszynka ta to bardzo ekskluzywny prezent od kolegi, firma niedostępna w Polsce i nie mająca tu serwisu. Sprawdzaliśmy na allegro, bo w zasadzie zepsuła się tylko ta metalowa część (taki cycek mały, który trzyma sitko aby się nie kręciło). Ale na allegro też nic nie ma tej firmy. No szkoda :(

Pozytywne jest to, że mój kolega dzisiaj pojechał po Pepperka i pewnie właśnie dojeżdżają do domu.

Postaram się nadrobić Wasze wątki, nie wiem, czy dzisiaj mi się uda do wszystkich zajrzec, bo nie mam do tego głowy...

Madzia - dziękuję za śliczny podpisik!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob sty 11, 2014 19:50 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Ojej Milenka, przykro mi bardzo że tyle Ci spadło na głowę. Kondolencje z powodu śmierci bliskiej osoby :(

A Benkowi na pewno nic nie będzie. Koci faceci chyba mają jakieś ciągoty do słodkiego (odwrotnie niż w realu, gdzie to chyba raczej kobietki!)... mój Bazyl ciągle chce mi ciasta podżerać, ostatnio do takiego stopnia że wszystko, dosłownie wszystko muszę chować. Nawet pierniczka z choinki ściągnął i odgryzł kawałek... akurat ten z nitką i do tej pory nie wiem, czy nie zjadł tej nitki :evil:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Sob sty 11, 2014 19:58 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Przykro mi z powodu śmierci "przyszywanej cioci" :( dużo Ci na głowę spadło tak naraz...

Trzymaj się kochana!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob sty 11, 2014 19:59 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Dzięki Madzia! Dzięki Ania!

U mnie to właśnie faceci mają ciągoty do słodkiego, dlatego Beniamin nie mógł być gorszy :evil: Będę obserwować kupkę, mam nadzieję, że nie będzie z tego biegunki. Moja kotka pogardziła nowym mięskiem w miseczce, pewnie dlatego, że jest wołowo-indycze tym razem, a ona wołowinki nie bardzo. Ale cóż, mam nadzieję, że się przekona.

Milena_MK

Post » Sob sty 11, 2014 22:28 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

wspołczuję starty... eh..

chcę tylko przekazać od Polci, że Elisha wygląda bardzo elegancko... a Beniamin przystojnie... hmmm!!

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Sob sty 11, 2014 22:30 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

faxcooks pisze:wspołczuję starty... eh..

chcę tylko przekazać od Polci, że Elisha wygląda bardzo elegancko... a Beniamin przystojnie... hmmm!!

witaj u nas! byłam właśnie na Twoim blogu kulinarnym, wcześniej byłam na wątku, ale zapomniałam się przywitać, bo zajęłam się tym blogiem! uuuuwielbiam gotowanie, ale zwykle posiłkuję się czyimiś pomysłami :)

Milena_MK

Post » Sob sty 11, 2014 22:33 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Milena_MK pisze:witaj u nas! byłam właśnie na Twoim blogu kulinarnym, wcześniej byłam na wątku, ale zapomniałam się przywitać, bo zajęłam się tym blogiem! uuuuwielbiam gotowanie, ale zwykle posiłkuję się czyimiś pomysłami :)

to mam nadzieję, że któryś z moich małych przepisów przypadnie Ci do gustu!

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:37 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

ha! na pewno! właśnie wyczaiłam domowe pikantne stripsy i już wiem, co zrobię niedługo na obiad :1luvu:

Milena_MK

Post » Sob sty 11, 2014 22:39 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Milenka, znalazłam kolejne rozwiązanie dla Elishki, żeby jadła w spokoju bez Benka :mrgreen:
http://www.etsy.com/listing/175291604/c ... ef=pr_shop
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob sty 11, 2014 22:41 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

NatjaSNB pisze:Milenka, znalazłam kolejne rozwiązanie dla Elishki, żeby jadła w spokoju bez Benka :mrgreen:
http://www.etsy.com/listing/175291604/c ... ef=pr_shop

Oooo ja, Madzia fajnie, że pomyślałaś o nas! Bardzo, bardzo fajny pomysł! Dziękuję!

Milena_MK

Post » Sob sty 11, 2014 22:44 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Milena_MK pisze:ha! na pewno! właśnie wyczaiłam domowe pikantne stripsy i już wiem, co zrobię niedługo na obiad :1luvu:

oj polecam, jak lubisz sos czosnkowy to są jeszcze lepsze *.* no i najważniejsze, nie smażone na tłuszczu jak w znanej sieci fastfoodów!

faxcooks

Post » Sob sty 11, 2014 22:54 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

uuuuwielbiam sos czosnkowy i wszystko, co z czosnkiem związane! dzięki za inspiracje, na pewno będę korzystać z Twoich przepisów :1luvu:

Milena_MK

Post » Sob sty 11, 2014 22:59 Re: Elisha i Beniamin część czwarta - filmik z Beniem s. 32

Milena_MK pisze:uuuuwielbiam sos czosnkowy i wszystko, co z czosnkiem związane! dzięki za inspiracje, na pewno będę korzystać z Twoich przepisów :1luvu:

to ja dziękuję za wizytę!!!

faxcooks

[poprzednia][następna]