Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:Jesteśmy podobno krajem katolickim, więc może jakieś odniesienie do naszych braci mniejszych? Może coś ze św Franciszka?
Zyta Felicjańska pisze:Mi się podoba to 20 kotów 20 lat więzienia, niby to nie jest do końca logiczne by chyba według prawa może dostać tylko 2 lata, ale brzmi dobrze....meg11 pisze:Jesteśmy podobno krajem katolickim, więc może jakieś odniesienie do naszych braci mniejszych? Może coś ze św Franciszka?
Dobry pomysł, ale czy Franciszek zostawił jakieś swoje nauki spisane, jak np św Augustyn?
Zyta Felicjańska pisze:Mi się podoba to 20 kotów 20 lat więzienia, niby to nie jest do końca logiczne by chyba według prawa może dostać tylko 2 lata, ale brzmi dobrze....meg11 pisze:Jesteśmy podobno krajem katolickim, więc może jakieś odniesienie do naszych braci mniejszych? Może coś ze św Franciszka?
Dobry pomysł, ale czy Franciszek zostawił jakieś swoje nauki spisane, jak np św Augustyn?
meg11 pisze:Jesteśmy podobno krajem katolickim...
agusialublin pisze:A nie można tak konkretnie : STOP BESTIALSTWU WOBEC ZWIETRZĄT !
STOP OPRAWCOM ZWIERZĄT !
NIE KRZYWDŹ ZWIERZĄT, ONE TEŻ CIERPIĄ !
czy coś w tym stylu, tak aby było wiadomo przeciw czemu i komu jest ta demonstracja
Zyta Felicjańska pisze:Mi się podoba to 20 kotów 20 lat więzienia, niby to nie jest do końca logiczne by chyba według prawa może dostać tylko 2 lata, ale brzmi dobrze....
agusialublin pisze:A nie można tak konkretnie : STOP BESTIALSTWU WOBEC ZWIETRZĄT !
STOP OPRAWCOM ZWIERZĄT !
NIE KRZYWDŹ ZWIERZĄT, ONE TEŻ CIERPIĄ !
czy coś w tym stylu, tak aby było wiadomo przeciw czemu i komu jest ta demonstracja
kicikicimiauhau pisze:Dziewczyny, dostałam maila od reportera tvn z prośbą o numer telefonu, żeby się skontaktował, może mogłaby któraś z Was mi podać na pw, a ja mu odpiszę na maila? Bo ja zbyt obeznana nie jestem, a napisał, że sprawa pilna
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 90 gości