Kinnia pisze:to jak juz zostałam przypisana do własciwego osrodka pomocowego NFZ (fakt ikonki z paluszkiem własciwym brak i znaleźć nie moge też takowej w necie)
Ja mam! Ja mam!

O kurde, ale Prada to jest taka grubaśna jak mój Waś!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Kinniu, jaki piękny masz ten gang -jak tak kocham buraski, a trafiaja mi sie czarnuszki zwykle
(tak jakbym miała odgórnie pisane,żem czarownica
), ewentualnie jakiś pingwin , jeno móje słoneczko, Rolfik właściwej - pięknej maści , tak sobei kombinuję, a może sie pomieniamy-znaczy sie, jak mawiali starożytni ludzie radzieccy "machniom" ?
Kinnia pisze:alessandra pisze:Kinniu, jaki piękny masz ten gang -jak tak kocham buraski, a trafiaja mi sie czarnuszki zwykle
(tak jakbym miała odgórnie pisane,żem czarownica
), ewentualnie jakiś pingwin , jeno móje słoneczko, Rolfik właściwej - pięknej maści , tak sobei kombinuję, a może sie pomieniamy-znaczy sie, jak mawiali starożytni ludzie radzieccy "machniom" ?
psze bardzo
Pani mówi - Pani ma![]()
Którego zapakować?![]()
i jeszcze
zwrotów i reklamacji nie "przyjmam"
Kinnia pisze:emoty sa super
ja znalazłam inną stronę - dostałam kiedys od Alienor iles linków ale znalazłam jeszcze sama taką jedną też ok ale ostatnio zauważyłam w nie jednak brak środków wyrazu - dla mnie
Kinnia pisze:...
rozum mówi, że:
- Hyzio
- Coco
- Channel
- Malutka
- Tutu
- Fiona
- Carmen
- Jazz
- Calineczka
- Bafii
- Niuniek
- Orfeusz
- Sonia
- Masza
- Misza
- plus te 13, które mam na "stanie" - a w tym: Ichigo okaleczony psychicznie i fizycznie tak bardzo, że trudno jest na to patrzeć - w domu i tu i tam
są bezpieczne, kochane, bezpieczne
sa też te wolnozyjące - co chwilka, któres okaleczone
i moja bezsilność
to mnie dobija
i nie dlatego, że jestem histeryczką, nieudolna czy leniwa
zwyczajnie z braku mozliwości i alternatywy
nie dla mnie truizm: wszystkim nie pomożesz
...
Zosik pisze:Skoro pani chce obejrzeć wszystkie, to niech przyjedzie i ogląda.
Jakiż to problem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości