Moderator: Estraven
Neigh pisze:Ten od 34 to taki mały kurdupel z wąsem? Co to zdaje się nie żyje......coś mi się jakoś jarzy.
Floxanna - ja jestem nauczycielem. W chwili furii robię się lodowato uprzejma, podnosze głos o ton i cedzę słowa dobitnie i wyraźnie. No i jestem mistrzem ciętej riposty:-) Znajduję w tym nawet niejaką przyjemność. Moje rozmowy z niektórymi Rodzicami przeszły już do kanonu legend.....Podobnie jak z potencjalnymi chętnymi do adopcji.....Onegdaj jednemu takiemu proponowałam rozpoczęcie procesu adopcji od nauki odróżniania psa od kota....na poczatek na obrazku
Koteczekanusi - się własnie zastanawiałam jak to z tego Sądu wydobyć......A co do skargi to napiszę. Się rozochociłam. Właśnie złożylam skargę poprzez stronę. Wprawdzie musialam się nagłowkować jak oszukać system - ale od czego wersja
Nadawca : XXXXXXX
Adres: xx xxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Kod 00 - 000
miejsce nadania XXXXXX
itp w ten deseń
Wygenerowało mi numer skargi proszę ja Was.

koteczekanusi pisze:A w którym okręgowym miałaś sprawę? Warszawa-Praga?
Ziva znalazla dom 
ab. pisze:tosiula pisze:ab. pisze:Ja dziękuję, bo mam właśnie oprócz dwóch rusków surowe skrzydło z kurczaka w pościeli
rodowodowe?
Skrzydło oczywiście rodowodowe, hodowla klatkowa*PL
kotkins pisze:No pewnie ,że rodowodowe.
Jak u ab. to musi ,że nie "pers śmietnikowy":)
Kotkins zastanawiam się czy zarzucić fochajeszcze nie wiem pomyślę o tym jutro
![]()
Jednego kota niewiadomego pochodzenia z torbielami już miałam, teraz psychicznie odpoczywam.
Neigh ja jeszcze nie dostałam nr konta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości