Chciałabym życzyć Wam, aby ten nadchodzący rok był WYJĄTKOWY pod każdym względem!
MIŁOŚCI i WIARY, bo one dodają skrzydeł, a bez skrzydeł trudniej się lata! UŚMIECHU i RADOŚCI, bo nawet ten najmniejszy UŚMIECH sprawia, że szara rzeczywistość staje się piękniejsza no i dużo ENERGII, bo ona pomaga przenosić nawet te największe góry!
Pewnie tyle się dzieje posylwestrowo, że nie za bardzo mają czas pisać. A ja niestety po prośbie: jeśli macie FB proszę, udostępniajcie https://www.facebook.com/events/6726051 ... r=upcoming. Te 2 koty (jeden na pewno białaczkowy, drugi na 70% zarażony) mają tylko 7 dni jeśli nie znajdzie się DT/DS .
U nas j dobrze Ale co chcę coś napisać to trzeba gdzie indziej na forum czy fb pomóc bo tyle biednych kociastych jest. Tu cos trzeba zrobić, tam coś zapomnę taki zalatany ten miesiąc jest.
Kilka zdjęć sprzed paru dni. To co przyszło na jedzonko zostało obfocone Ruduś został adoptowany ale jako że bardzo chce wychodzić na dwór dostał obróżkę i jest wypuszczany ale wieczorem jego Pani zabiera go do domu. Ogólnie to siedzi w kocim stadku
Dzisiaj zauważyłam że faktycznie koty grube ,a Łatek to klucha straszna i znów przyjdzie wiosna zrzucą sierściucha i patyki będą Wczoraj mieliśmy gościa w kociej stołówce otóż to odwiedziła nas..... tchórzofretka ale jak tylko zobaczyła że się zbliżam uciekła szybciutko