Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
MaryLux pisze:Że tak nieśmiało zapytam - czyżbym wygrała czapę?
Tak MaryLux - czapa powędruje do Ciebie. Przepraszam , ze nie dopilnowałam mety bazarku. Od wigilii mamy na naszym podwórku zagłodzonego wyrzuconego kociego staruszka - Kostka. Dzisiaj byłyśmy z nim u weta, miał robione badania, testy i ząbki usuwane pod narkozą. A teraz się kręci, wybudzony z narkozy i strasznie głodny. Będziemy mu szukać domu, więc o dobre myśli proszę.
zaproszę przy okazji na zakupy - druga czapa czeka na właściciela
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Thorkatt pisze:Mary odebrała dzis czapę , bardzo twarzowa zapraszam po drugą
Weszłam w tej czapie do swojego ulubionego spożywczaka. Niestety nie było części rzeczy, które chciałam (a dość często je kupuję, więc wiadomo, że choćby dla mnie być powinny w sposób ciągły). Zagroziłam, że właścicielkę potraktuję rogiem, jak się sytuacja powtórzy.