Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
masKotka? pisze:Filomen pisze:masKotka? pisze:Filomen pisze:zrobiliśmy 5 wypasionych drewnianych budek pokrytych papą, każda ma miejsce na dwa duże pudła styropianowe, tak więc możne do jednej budki wejść 4- 5 kotów jeśli się zgadzają
czy macie miejsca na terenie Sosnowca w miarę zagrodzone, czy pod kontrolą gdzie można te budki postawić ?
Na Mireckiego za blokami na ogródku mojej mamy, tam są trzy już wyrośnięte kociaki z mamuśką (która aktualnie jest u mamy w domu, jutro idzie na sterylke, ale mama mówi, że ciągnie ją na dwór, choć jest bardzo domowa i grzeczna). Przychodzi jakaś p. karmicielka, moja mama też je dokarmia. Tylko jest problem z sąsiadami. Mogą się rzucaćOgródek nie jest duży ale ogrodzony.
To dowiedz sie czy mozna postawić budkę jakby co to podjedziemy
Jeszcze jakieś propozycje? Mara ?
Tak jak pisałam, to jest ogródek mojej mamy, ona dzierżawi ten kawałek od miasta, opłaca dzierżawę w UM, więc pod tym względem jak najbardziej można. Koty tam rezydują od lata, same się wlaśnie tam zadomowiły po tym jak w piwnicy pojawiła sie strasznie duża ilość pcheł. Dlatego ludzie obwiniają o to te biedne koty, które były czyściutkie, bez ani jednej pchły. Postawienie tej budki z jednej strony może ich rozzłościć ale z drugiej może uspokoić, ze koty są dopilnowane, czyste i pod dobrą opieka.
fruciu pisze:
Ja w któryś dzień też przyjdę na pewno, jutro dam znać
Iwona11 pisze:Ale jestem zadowolonaW puszce w bufecie studenckim Gastro Tesoro uzbierało się 243,86 zł, a w zoologicznym Zoo Afryka w Auchan - 272,30 zł
edisza pisze:A ile uzbierało się z naszej puszki ?chyba też tam tego trochę było ?
Cookie1706 pisze:Jestem w Chatce. Daje jeść i posprzatam kuwety. Niektóre koty mają brzydkie oczka. Postaram się zakropic. Ani chyba jeszcze nie było bo towarzystwo głodne strasznie. Jak zwykle
terenia1 pisze:edisza pisze:A ile uzbierało się z naszej puszki ?chyba też tam tego trochę było ?
Edytko w Waszej puszcze było około 150zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 98 gości