kaja888 pisze:Ewa jestem w szokuwierzyć mi się nie chce, na mojej poczcie na pewno to się nie stało, bo po pierwsze poczta jest w urzędzie państwowym, po drugie pracuje tam tylko jedna pani i jest naprawdę uczciwa wysłałam tam sporo wysyłek i po raz pierwszy z czymś takim się spotykam
![]()
Ewcia to póki co zwrócę Ci na konto pieniążki za rzeczy które zostały skradzione, a tak szczelnie zaklejałam kopertę dodatkowo taśmą klejącą, że też ktoś połakomił się na takie rzeczy.
Wobec tego poczta będzie musiała wypłacić odszkodowanie - jutro poszperam w przepisach.
Tak mi przykro, jutro przeleję Ci pieniążki.
Ewa L. pisze:kaja888 pisze:Ewa jestem w szokuwierzyć mi się nie chce, na mojej poczcie na pewno to się nie stało, bo po pierwsze poczta jest w urzędzie państwowym, po drugie pracuje tam tylko jedna pani i jest naprawdę uczciwa wysłałam tam sporo wysyłek i po raz pierwszy z czymś takim się spotykam
![]()
Ewcia to póki co zwrócę Ci na konto pieniążki za rzeczy które zostały skradzione, a tak szczelnie zaklejałam kopertę dodatkowo taśmą klejącą, że też ktoś połakomił się na takie rzeczy.
Wobec tego poczta będzie musiała wypłacić odszkodowanie - jutro poszperam w przepisach.
Tak mi przykro, jutro przeleję Ci pieniążki.
To wcale nie musiało stać się na poczcie. Przesyłki trafiają do sortowni, potem są transportowane, i znów do głównej sortowni w danym mieście a stamtąd dopiero do docelowego urzędu pocztowego więc miejsc jest wiele.
kaja888 pisze:Kubeczki Wiola będzie wysyłała w sobotę, koszty bierze na siebie, jak będę wiedziała jakie to koszty to przeleję na Lumpka, Wiolu Lumpek bardzo dziękuje
Wiolaww pisze:kubeczki zapakowane, czekają do jutra. Niestety moja praca nie pozwoliła na wcześniejszą wysyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości