Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Dziewczyny, nie wiem czy znicze to dobry pomysł. Jeśli już to nie pod sądem, ale pod blokiem tego ... czyli w miejscu zbrodni, a tam się nie wybieramy. Jeśli pokaże nas jakaś tv albo gazeta zrobi zdjęcie, to 2/3 Polski będzie się pukać w czoło. Pamiętajmy, że nie wszyscy, tak jak my, darzą koty miłością bezwzględną. Moim zdaniem transparenty wystarczą.
puskas1 pisze:A ja uważam, że bardzo zły. Wyjdziemy na nawiedzone, bluźniercze wariatki, a tu chodzi o to, by jak najwięcej osób poważnie potraktowało kwestię obrony praw zwierząt. Niestety, żyjemy w społeczeństwie, które puka się w głowę słysząc, że ktoś ratuje kota, psa czy potrąconego jeża, wręcz grzeszy takim czynem. Transparent - jeden, duży i czytelny, jak będzie stado transparentów, to nikt nie będzie tego czytał.
puskas1 pisze:A ja uważam, że bardzo zły. Wyjdziemy na nawiedzone, bluźniercze wariatki, a tu chodzi o to, by jak najwięcej osób poważnie potraktowało kwestię obrony praw zwierząt. Niestety, żyjemy w społeczeństwie, które puka się w głowę słysząc, że ktoś ratuje kota, psa czy potrąconego jeża, wręcz grzeszy takim czynem. Transparent - jeden, duży i czytelny, jak będzie stado transparentów, to nikt nie będzie tego czytał.
Kamakolo pisze:puskas1 pisze:A ja uważam, że bardzo zły. Wyjdziemy na nawiedzone, bluźniercze wariatki, a tu chodzi o to, by jak najwięcej osób poważnie potraktowało kwestię obrony praw zwierząt. Niestety, żyjemy w społeczeństwie, które puka się w głowę słysząc, że ktoś ratuje kota, psa czy potrąconego jeża, wręcz grzeszy takim czynem. Transparent - jeden, duży i czytelny, jak będzie stado transparentów, to nikt nie będzie tego czytał.
Racja.
Agulas74 pisze:Z uczelni z tego co czytałam wyleciał....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 171 gości