Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Doda_ pisze:eh pisałam a miau mnie wywaliło . . .
to spróbujmy z tym schronem u mnie, tylko kto zadzwoni ??
Doda_ pisze:Ok , będę czekała , postaram się też jutro zrobić zdjęcia
kotki po sterylce wypuścić na wolność? czy domek poszukać . . .
Doda_ pisze:eh pisałam a miau mnie wywaliło . . .
to spróbujmy z tym schronem u mnie, tylko kto zadzwoni ??
terenia1 pisze:
Koty zostaną wysterylizowane przez schronisko w Sosnowcu.
Napisz ile tych kotów jest kotki, czy kocury.
Czy moższesz je sama złapać i dowieźć do schroniska i potem odebrać ze schroniska i wypuścić spowrotem?
Muszę wczesniej wiedzieć że kot jedzie do schroniska bo muszę wszystko ustalić w schronisku.
Pisalaś że potrezbna jest klatka - łapka my mamy klatkę możemy pozyczyć, wiec wynika z tego że kociaki nie są oswojone, a rczej dzikie - jesli dzikie to bez sensu żeby zostawały w schronisku lepiej dla nic wypuścić je na wolność. Takie koty meczą się w schronisku.
terenia1 pisze:Kocurki będą krócej kotki dłużej nawet około 10 dni. To zależy jak szybko Pani Doktor od przywiezenia ich do schroniska da radę zrobić zabiegi. Teraz nie jestem w stanie tego określić.
terenia1 pisze:Nie musisz łapać wszystkich jednocześnie wystarczy dwa na początek. Klatka będzie do odebrania w Kociej Chatce - tylko musi ją jedna z dziewczyn spowrtotem przywieźć.
Sorki ale transporterów nie pozyczamy - przez takie pożyczanie mamy na stanie z 15 transporterów mniej bo nigdy nie możemy się doprosić ich oddania, albo już ludzie przestają od nas odbierać telefony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości