OTW10.PILNIE DT/DS dla Grzesia s.99.Czas ma do poniedziałku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 08, 2014 12:29 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

piotr568 pisze:
ASK@ pisze:
Szalony Kot pisze:Fotki, chociaż po jednej :oops: ludzie oczami kupują...

Złącze mi siadło w kompie.Czarnego mam jedną. Marmur jeszcze ciepły.

Na komórkę mogę przesłać. Ale spod kołdry tylko głowę widać. :wink: Bo pościelówka go dopadła.

To prześlij mi na komórkę, wrzucę.

Obrazek
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Śro sty 08, 2014 14:54 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Dzięki Piotrze.
Kciuki poproszę na dziś. Bo żeby sobie dowalić atrakcji to mamy wyprawę do Warszawki okulistycznie z Tami. Jak na mnie to w środku nocy ta wizyta jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 08, 2014 18:49 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

za Tamunię :ok: :ok: :ok: :ok: i pozostałe też :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro sty 08, 2014 19:02 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Całe mnóstwo :ok: !

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Śro sty 08, 2014 22:16 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Za wszystkie - małe i duże, zdrowe i chore, rezydentów i tymczasy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: A przede wszystkim za Was :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 09, 2014 8:00 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Młody dziś jedzie na kastrację. Zostanie w Koterii i będą go ogłaszać , szukać DT/DS. Martwię się bardzo o niego. Za suchym to mały nie przepada więc naszykowałam mu tacki Winstona. Wiem, świństwo ale ostanio jak nerek nie ma, to tylko to je.
Jak przybył Tosiek (marmur) to mały nie wychodzi z kuwety :cry: Na nasze koty wpadające desantowo do pokoju reagował ciekawością. On na koty nie syczy tylko cofki dostaje.
Janusz już żałuje, że go przytargałam bo smutaśny jest bardzo. On ,jak się siedzi w pokoju to już mruczy. Zagaduje, zachęca do pieszczot, wywala się . Nawet jak ma dość nachalstwa i chwyci łapkami to bez pazurków. Jemu pilnie nie tak zakocony DT potrzebny to rozkwitnie.
Nie ma imienia jeszcze. Przybył w Grzegorza więc wstępnie Grzesiem został. Ale zobaczymy.
Proszę trzymajcie kciuki.

Za to Tosiek rozwalony na wyrze jakby zawsze tam był. Kuwetkuje bez problemu. Żre bez problemu.

Tamunia przejechała podróż do weta wcierając swoje futro w mój cud-czerwony płąszczyczek. Dziś, za dnia , w pracy dopiero, zauważyłam jaka jestem ofutrzona. Późno wróciliśmy choć szybko jechaliśmy :mrgreen: Opóźnienie było deczko. Oczki dobrze choć łzawią .Pani mocno z niej zadowolona. Wzięłąm jej nowe wzmacniacze .Dziś premiera podania tegoż specyfiku udana nie była. Dziecko skrzywienia mordki dostało. A oczki wyrzutem mocnym patrzyły. Ale Tami lekko gluci jednak nie na tyle by biegusiem podawać antybiotyki. Ma apetyt i świra w ciałku.

Chip trzyma się choć mocno niepokoimy się o jego wygląd brzuszkowy. Juz coś tam do czegoś tam liczyłam i jest ok. Ale to gwarancji nie daje. Jest mniej namolny co też daje powód do zmartwienia. Wiem,wiem ...dorastać może i mamunia :wink: nie jest mu potrzebna. Gdyby nie chooba to byłoby odetchnienie od nnocnych umizgów. Cały czas je mało sam i trzeba strzykawę zaprzęgać do karmienia, wcześniej molestując siteczko by Intenstinal zapodać.

Ubije się przez te koty migusiem. Newry mam takie, że czasem oddychać nie mogę. Patrzę na nie, liczę posiłki, molestuję wetów swoimi panikami...

Maluni, nie dawaj się w tej Koterii i szybko domek znajdź.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 09, 2014 8:16 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

:ok: :ok: za domek dla Grzesia i reszty zdrowych :ok: :ok:
:ok: :ok: za zdrowie dla chorowitków, zwłaszcza Chipa :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw sty 09, 2014 9:14 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Cały czas mocne :ok: :ok: :ok: za koty i za Was!
Za Chipa szczególnie! :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw sty 09, 2014 9:47 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Pojechał. Przepytałam TZ na okoliczność wydania kota wraz z tackami. Nawet dołożył od siebie. A teraz dopiero do mnie dotarło jak to idiotycznie wyglądać będzie. "Dziki" kot pojechał z własnymi kanapkami. :roll: Nie normalna jestem i tyle. :? Ale jak nie ma nerek to on to tylko jadł na podwórku. Od soboty, siedząc w klatce, nie ruszył suchego. Rozbestwiony dzik :roll: . No, nie, wygłupiłam się . Ale to nie normale i już.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 09, 2014 13:23 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Dlaczego idiotycznie? To raczej normalne jest. Poza tym nie był taki dziki, bo pojechał nie z ulicy, tylko od Was. Domowy znaczy.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw sty 09, 2014 13:28 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Asiu - karmicielki znają swoje koty, więc nic dziwnego. :ok: I niektórym (tym, które wożą kota kawał drogi, żeby na pewno był dobrze "zrobiony) na tyle zależy, by uczulać co kot lubi a czego nie. Więc nie do końca. Jak u nas na operację przyjechał kot wolnożyjący, razem z nim przyjechała nerka i info, że to jest jego ulubione papu :D .

Alienor

Post » Czw sty 09, 2014 14:42 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Szalony Kot pisze:Czarnuszek na WKDT: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Dzięki. :1luvu: Ma byż wrzucony rónież na stronę Koterii, to wtedy linka podeślę. Paddiemu udało się dzięki koteczekanusi. :1luvu: Może i jemu się uda.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 09, 2014 19:19 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Ach, miałam świąteczne wieści od Paddy'ego (który obecnie nosi miano "Miś"), zapomniałam przekazać. Było coś, że stłukł kilka bombek i jest zadowolony.
No, chwilę się zastanawiałam nad czarnym, ale cztery koty w domu to już dużo, a on byłby piąty. Więc może zgłosi się ktoś z mniejszą liczbą.
Czekam, aż będę mogła ogłaszać szarego. W sumie to nawet miałabym dla niego dom (dołączyłby do mojego Juliuszka), ale dom woli miziaka, a nie kota, który nie da się dotknąć. :roll: Oprócz tego jest super świetny - można się z nim bawić, śpi w pobliżu na kanapie i uwielbia inne koty. No i jest piękny.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt sty 10, 2014 8:11 Re: OTW10.F-80,82.Miało być lepiej :(DT na gwałt szukam s.99

Dzięki Aniu za wieści.

Mały w Koterii został wyceniony na 1-2 lata. Jak widać rozpiętość spora :roll: Jednak SK proszę zmień na fb jego wiek. Dostał też imię, Grześ. Trafił do nas w Grzegorza.
Dla mnie on jest niespełna rocznym kotem. Chyba, że dzieciak "mój" umarł i niepostrzeżenie drugi się pojawił. Jako chudy podrostek wylizywany przez tzw mamunię . Dulczącym w blaszaku. A potem wraz z nia w dziurze kotłownianej. Potem się wyniósł do budek.

Czarnina w Koterii wzbudziła zasłużony zachwyt. Zanim został zamkniety w klatce raczył był wyjsć i pozwiedzać pomieszczenie. Bez lęku podobno. Mruczał jak go obcy dotykali i bez problemu dał sie zamknąć. Jeśli wsio dobrze pójdzie to wieczorem miał zabieg. Oby nie zestresował się bardziej. Żarcie zostało powieszone na klatce z absolutnym zabronieniem dawania inszym gadzinom. Czekam na fb z Koterii.

Wczoraj miałąm dzień telefonów. Powalił mnie jeden. Uświadomił jaka maluczka w swej wiedzy jestem i jaka jest moc programów tv. Pani (któraś tam z kolei) dzwoniłą w sprawie kota. Nie ważne którego ale nie nakolankowego. Tłumaczę, że choc kot śliczności niezwykłej (bo tylko takie mam) nie jest typem nakolankowca co to mamusi pani cięgiem bedzie sie na tych że kolanach wylegiwał. Co zresztą jest zaznaczone w ogłoszeniu. Usłyszałam ,że jest taki program "Kot z piekła rodem", który pokazuje ,że z każdego dzikusa można zrobić miziaka 8O Poprosiłam o powtórzenie. Usłyszałam powtórkę tego samego stwierdzenia, z dokładką ,że powinnam oglądać i swoje koty dobrze wychować :mrgreen: Poprosiłam by mi przeczytała, gdzie jest napisane ,że mój kot jest dzikiem? Zapadła cisza przerywana mruczandem pod nosem. No, nie ma-usłyszałam. Poprosiłam by mi powiedziano, dlaczego uważa,że mój kot jest dzikiem. No nie wie, ale na kolana nie przychodzi-usłyszałam. Jestem ograniczoną blond-pieknością :mrgreen: , o czym każdy wie ale nia ta pani. Fakt. Zaczynamy słodkim głosikiem ciagnąc temat. Pytam grzecznie czy zauważyła w tym programie,że koty są takie a nie inne przez opiekunów jacy się tym piekielnym kotem zajmują. Zapytałam,czy zauważyła ,że zmiana kota następuje po przez zmianę postępowania i podejścia do kota opiekuna. Stwierdziłam,że z mojego punktu widzenia facet wie co robi dając taki tytuł bo jakby było "opiekun z piekła rodem" to każdy przyzwoity tzw opiekun żachnął by się .Wszak jest najlepszy. Zresztą jak i ja :mrgreen: jestem najlepsiejszą,słitaśną opiekunką moich kotów. Pani wie, pani rozumie ale moje koty powinny być wychowane. Pytam co to znaczy.
Robić do kuwety- wszak robią.
Pozwolić się głaskać- wszak pozwalają.
Spać z nami- wszak śpią.
Miziać się- wszak się miziają ... jak chcom :mrgreen:
itp, itd...
Poprosiłam o rozłączenie się bo moje spojrzenie na koci świat a jej jest insze. Jako ograniczona nie rozumiem jej stwierdzeń .A moich kotów nie pozbywam się i nie grożę ,że je oddam do schronu. Tylko milusińscy domu szukają z rozsądnymi opiekunami. Czyli gadka-smatka i inne banialuki. :evil:
Ale pani nie odpuściła skupiając się z kolei na tych dwóch bengalach co mam do adopcji 8O
Podziękowałam. Poszłam bengalów szukać w przestworzach mojej chałupy.
Czy jest jakiś program o bengalach? Bom już słyszała echo rozmów o tym.

Jakby nie patrzeć. Potęga telewizji jest wielka. Przekaz trafia spaczony do nas kociarzy :wink: co widzą stronę kota i delikatnego naprowadzania ludzi na drogę cnoty. :twisted:

Iwonie dziękuję za Mikołaja dla kotów. A Justynce za reniferowanie.
:1luvu:

Dziś przyszły na jedzenie 2 kotki i pingwin. Ścieszone mocno i mocno mruczące. Pozbierałam zdewastowane miski na kotłowni. Nie sypię w nie żarcia by psy nie miały do czego leźć. Mamuni daja znów michę w środku tunelu.Ja wiem ,że one potrzebują jedzenia. Ale tyle kotów już odeszło przez nie. Jestem dobra kobieta i śrutówki ne użyję. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]