AnnAArczyK pisze:No i przyszła do nas wiosna!!!
Pogoda cudna, słońce świeci, bez wiaterku, jak dla mnie to zima mogłaby być taka ciepła i bez śniegu
kuba.kaczor13 pisze:Miraclle pisze:Biedny Żuczek![]()
Zuziu może problem z oczkiem po tym szczepieniu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za chłopaczka
Zabytkowy samochodzik![]()
![]()
no no
nie zabytkowy a replika .Fajny gość z Twojego Męża .Podziwiam za pasję![]()
![]()
Kuba, on ma wiele pasji:)
To człowiek czynu...zawsze w ruchu...pełen energii i nowych pomysłów:)
Z nim się nigdy nikt nie nudzi...choćby chciał:) nie ma takiej opcji![]()
![]()
![]()
(posiadacz 35 -ciu dyplomów za wnioski racjonalizatorskie, które w minionych latach były systematycznie wprowadzane do przemysłu stoczniowego:)
LUDŻ, który nie potrafi choć na chwilkę przycupnąć w fotelu... bezczynne siedzenie jest dla niego stratą czasu...
Chyba, że jego uwagę przykuje dobry, dokumentalny film...
Np. kocha wszelkiego rodzaju starocie i ma pokażny zbiorek takowych:) posiada m.in. oryginalną lancę ułańską, którą kiedyś wypatrzył na wsi, gdzie służyła gospodarzowi za "kij" do antenybo..." panie, taki solidny, wysoki i nie szarpie anteną"
![]()
Kiedy małż mu wytłumaczył co to za "kij", na gospodarzu nie zrobiło to większego wrażenia, martwił się tylko tym, że jak sprzeda to..."na czym ja będę trzymał antenę, skąd ja panie, taki drugi kij wezmę..."
I ile się wtedy musiał mój biedaczek nagimnastykować, żeby chłopina chciał mu ją odsprzedać.
Ale się udało:)
Do monopolowego mieliśmy z 50 km...
Gospodarz wymienił z nami "ten kij"na skrzynkę wody żródlanej:)
A u nas w nowym roku tak jak i w starym![]()
Zwierzorki w dobrych humorach, pogoda dopisuje, nawet Pan Pers dzisiaj wyjątkowo ożywiony:)
Z rana wyspał się w umywalce, potem w kuchni wciągnął dwa śniadanka i poszedł lulu na stół![]()
Czyli Kacperek wraca do normy![]()
Żuczek zamęcza nas swoją nową-starą zabawką, kółkiem, które wyciągnęłam z kartonu zabawkowego:)
Każda zabawka po dłuższej przerwie sprawia Żuczkowi ogromną radość
Dla Cioci Monisi i wszystkich wielbicieli żuczkowego uroku![]()
Dla wielbicieli Kropeczki:)
Kropcia pobiegała po ogrodzie, fuknęła sobie na Rambolińskiego i tradycyjnie zajęła swoją miejscówkę:)
I dla wielbicieli Lunci:)
Tak Lunka wchłania wiedzę, uwielbia czytanie gazet:)
I Ramboliński w oczekiwaniu na jedzonko:)
No...dzie ten obiad?
Fotki Pana Kacperka będą jutro
Żuczuś jak zwykle rozrywkowy chłopczyk.

Kropeczka niczym królowa na zamku.

Luneczka - teraz wiadomo dlaczego to tak mądra koteczka

Rambuniu i dali ci w końcu obiadek