, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Iza, masz coś z czapek dla dorastającej małolaty, może być z pomponem albo fikuśna z uszkami, ale nie za gruba, tylko taka na teraz? Młoda ostatnio nosi kucyk i w zeszłoroczne czapki się nie mieści.
Mam tylko czapkę pandę z pomponami zrobiona z puchatej kotki - akryl
Jak masz jakiś pomysł to spróbuje zrealizoważ ale dopiero po 19 bo musze pisać pracę.
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Panda może być za mała i kolor się młodej nie podoba, woli niebieski i biały Myślę nad taką z wywijanym brzegiem i np. kwiatkiem z boku, ale po 19-tym się ferie zaczynają i młoda chyba gdzieś wyjedzie. Zimową czapę mamy, potrzebna cieńsza. Jak nic nie znajdę to się jeszcze odezwę. Na razie dzięki.
Jak nie znajdziesz to zerknij na to mam takie kolorki, to akryl więc nie gryzie
teg mam troche mogę zrobić z dwóch kolorów i kwiatekna boku
albo taka
Jutro mam prawie wolne ( do pracy idę na 4 godz ) to mogę udziergać muszę mieć obwód głowy i jaka długość czapki + wywijka
W dz. Komplety jest taka ciemnoróżowa z kwiatkiem i drobnym warkoczem we wzorze. Mogłaby taka być z tej ostatniej niebiesko-białej włóczki. Obwód głowy 54, na wys. może być (porównując z czapką którą teraz nosi) jakieś 24 cm. Wtedy jest jeszcze trochę luzik na czubku głowy, tak jak np. w "smerfetce" i kucyk się zmieści. Może być wywinięta na jakieś 5-6 cm. Jak to widzisz?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ja znów z biznesem wpadam - chciałabym zamówić szal, tego typu co ostatnio (bodajże semele?), w takim kolorze, żeby pasował do brązowej kurtki i brązowo-bordowej czapki - strzelałabym w coś bordowego z jakimś jaśniejszym cieniem. Znasz się lepiej, więc jakbyś mogła coś zaproponować dyletantce, to byłabym wdzięczna
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
W niedzielę poszukam w kolorkach i napiszę co mam. Mam zrobione jedno semele ale nie wiem czy kolorki będą sie Tobie podobały. jutro postaram się je wrzucić do nadania kształtu na styropian bo wtedy jest efekt.
Odezwę się w niedzielę
i taki kolor (to mam zrobione tzn samele z tego koloru)
i taki kolor