Moderator: Estraven
PCR u mnie (wawa) kosztuje 154 zł. Paskowego nie robiłam ale kosztuje ok. 80 zł.
Miraclle pisze:Dla mnie plus to plus.
Każdy kot plusowy jest źródłem zakażenia.
Miraclle pisze:Dla mnie plus to plus.
Każdy kot plusowy jest źródłem zakażenia.
nie prowadze domu tymczas tylko szukam drugiego kotka do pary .Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak wyjda wyniki rezydenta za trzy mies .Skad mam wziasc kota zeby bylo ok ? te trzy o ktorych mowilam sa znalezione ,mialy koci katar ,swierzb ale nie bialaczke....galga pisze:Bozena ,daj mi prosze rade jak zaadoptowac kota abym nie powtorzyla historii ktora mi sie przytrafila ,dwa kochane kociaki i oba chore na bialaczke uspalam jedno po drugim ,jak bylo opisalam pare postow wyzej .Jeszcze raz podchodze do adopcji ,rozwazam schron jakie badania zrobic nim go wezme do domu ,bo mam juz jednego u mamy no i dwa u siebie ale to inna parkanie prowadze domu tymczas tylko szukam drugiego kotka do pary .Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak wyjda wyniki rezydenta za trzy mies .Skad mam wziasc kota zeby bylo ok ? te trzy o ktorych mowilam sa znalezione ,mialy koci katar ,swierzb ale nie bialaczke....
BOZENAZWISNIEWA pisze:poczytaj sobie wątek,opada wszystko...
Nie wiem ile razy prosze,wałkuje,strasze ,pierdziele głupoty co dla niektórych i ciagle co jakis czas czytam takie własnei historie...A czasami nie czytam,ale wysłuchuje płaczu do telefonu,bo sie boja napisac prawde na forum,bo może maja wsio zakazone,a koty wydaly do adopcji(chyba zarazone).Nieodpowiedzialni ludzie,zawsze "mądrzejsi"od starych doświadczonych osób ,jacy daja rady nie po to ,żeby byc najmądrzejsi,ale zeby ochronic przed wpakowaniem się w kłopoty...Nie wiem jak to nazwać....takie zachowanie...zawsze to okreslam bardzo dosadnie :sku..o![]()
viewtopic.php?f=1&t=158989
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości