Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 05, 2014 21:20 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Myszolandia pisze:normalnie jak czytam,to aż mnie telepie z nerwów :evil: :evil: :evil:
Obyś jak najszybciej coś dla siebie i Perełsona znalazła

Nie jestem z Wami od pierwszego wątku,ale nie masz możliwości wócić do rodziców czy jak ?

W skrócie - nie. Oni mieszkają na peryferiach miasta, gdzie dojazd na moją uczelnię jest KOSZMARNY, a i sama atmosfera tam... dość niezdrowa (rodzice mieszkają z babcią, która jest teściową dla matki , a matka jako dość charakterna cały czas się z nią żre). Wytrzymałam tam 19 lat i jak jadę choćby na 2h to mnie telepie. Chyba, że jest alkohol jakiś i mogę się znieczulić, to wtedy luz :ryk:
Ale nie denerwuj się tak, nie warto przez takie gupie łajzy ;)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie sty 05, 2014 21:30 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett nie dawaj sie tym maupom!!! I do rodzicow tez nie wracaj, nie warte to popadania w alkoholizm :wink: :lol:
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Nie sty 05, 2014 21:33 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

No! Ja tu piję piwo to zaraz będę śpiewać zapodane przez Blodkę kawałki :ryk:
A małpy siedzą dalej i słyszę ich śmichy-chichy.

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 21:35 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Śpiewaj ile sił w płucach :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie sty 05, 2014 21:37 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

A ja nie umiem bardzo, to dopiero będzie tortura :ryk: Nawet Rafał mówi: "wiesz co, Ty naprawdę jesteś mądra i śliczna i umiesz dużo rzeczy, ale weź nie śpiewaj..." :ryk:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 21:38 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

i dlatego dziś musisz
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 05, 2014 21:41 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

HELL YEAH!

bubububuub...
HIGHWAY TO HELL!
http://www.youtube.com/watch?v=8B0PJkS0iyk

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 21:42 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:
Myszolandia pisze:normalnie jak czytam,to aż mnie telepie z nerwów :evil: :evil: :evil:

Nie jestem z Wami od pierwszego wątku,ale nie masz możliwości wócić do rodziców czy jak ?

W skrócie - nie. Oni mieszkają na peryferiach miasta, gdzie dojazd na moją uczelnię jest KOSZMARNY, a i sama atmosfera tam... dość niezdrowa (rodzice mieszkają z babcią, która jest teściową dla matki , a matka jako dość charakterna cały czas się z nią żre). Wytrzymałam tam 19 lat i jak jadę choćby na 2h to mnie telepie. Chyba, że jest alkohol jakiś i mogę się znieczulić, to wtedy luz :ryk:

o w mordę i tak źle i tak nie dobrze :(
Ja wiem,,ze nie są warte naszych wszystkich nerwów,najbardziej Twoich,ale naprawdę człowieka trafia ,ze tyle musi znosić
Szacun dla Ciebie,bo ja na Twoim miejscu chyba bym nie wyrobiła i zasadziła jej liścia większego od całej mojej chałupy :evil:

Rafał :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 05, 2014 21:43 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

a jakieś głośniczki do lapka to masz??????
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 05, 2014 21:44 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Myszolandia pisze:
Spilett pisze:

o w mordę i tak źle i tak nie dobrze :(
Ja wiem,,ze nie są warte naszych wszystkich nerwów,najbardziej Twoich,ale naprawdę człowieka trafia ,ze tyle musi znosić
Szacun dla Ciebie,bo ja na Twoim miejscu chyba bym nie wyrobiła i zasadziła jej liścia większego od całej mojej chałupy :evil:

Rafał :ryk:

Spoko Sylwuś, po tylu latach człek przywyka do kijowych warunków i uczy się doceniać małe rzeczy :)

kuba.kaczor13 pisze:a jakieś głośniczki do lapka to masz??????

Rafał miał mi dać swoje, ale subwoofer do bani :roll:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 21:48 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

sub to podstawa .u mnie aż szafka wibruje .zestaw 2+1 z dobrym subem to ok 150 pln
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 05, 2014 21:49 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Musiałam doczytam kilka stron i normalnie lałam ze śmiechu. Wiem że Madzik to dla Ciebie wcale nie jest śmieszne ale jak wszystkie posty do kupy się czyta to normalnie padnąć można.
Ja się dziwię że wy nie macie żadnych ustaleń co do korzystania z kuchni czy łazienki. Bo przecież to nienormalne żeby zajmować kilka godzin kuchnie. To ta Kaśka jakaś głupia czy mało domyślna jest i nie wie że Ty tez obiad chcesz zjeść czy coś sobie zrobić?
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym co myślę. Zapraszając gości na tak długo też powinna mieć na ciebie jakiś wzgląd. Jesteś studentką, może potrzebujesz się uczyć itp. No już nie wiem. ja sobie takiego mieszkania z takimi kobitami nie wyobrażam. A główny minus jest za to ze nie lubią zwierząt. I ze jak piszesz ona może zbic Perełkę. Tego już kompletnie nie pojmuję, bo przecież jakim prawem ??? Bo przecież nie takim ze nie ma rozmiaru 36 :twisted:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie sty 05, 2014 21:54 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

MonikaMroz pisze:Musiałam doczytam kilka stron i normalnie lałam ze śmiechu. Wiem że Madzik to dla Ciebie wcale nie jest śmieszne ale jak wszystkie posty do kupy się czyta to normalnie padnąć można.
Ja się dziwię że wy nie macie żadnych ustaleń co do korzystania z kuchni czy łazienki. Bo przecież to nienormalne żeby zajmować kilka godzin kuchnie. To ta Kaśka jakaś głupia czy mało domyślna jest i nie wie że Ty tez obiad chcesz zjeść czy coś sobie zrobić?
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym co myślę. Zapraszając gości na tak długo też powinna mieć na ciebie jakiś wzgląd. Jesteś studentką, może potrzebujesz się uczyć itp. No już nie wiem. ja sobie takiego mieszkania z takimi kobitami nie wyobrażam. A główny minus jest za to ze nie lubią zwierząt. I ze jak piszesz ona może zbic Perełkę. Tego już kompletnie nie pojmuję, bo przecież jakim prawem ??? Bo przecież nie takim ze nie ma rozmiaru 36 :twisted:

No bo jest dziewczyna ze wsi, spod Świdnicy, u niej koty wychodziły i były bite. Mam nadzieję, że Zuzia tak nie skończy :(
Wiesz, one do tej pory siedzą i słyszę, jak się śmieją, do tego bez skrępowania korzystają z toalety a w kuchni przesiedziały cały dzień... to po prostu nie moja liga, nie lubię takich ludzi i znoszę je tylko z konieczności... Niestety nie mam kasy na samodzielne wynajęcie mieszkania, więc jak nie z nimi - to z innymi ludziami się będę musiała męczyć, dopóki babcia Rafała nie będzie się czuć na tyle źle, że zamieszka z jego rodzicami, a my w jej mieszkaniu.
Takie życie, trza zacisnąć zęby i do przodu, ale od czego jest miau - tu można się wyżalić :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 22:02 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Madziś ,mam rodzinę w Świdnicy i uwierz to naprawdę są wporzo ludzie.
Wieś to stan umysłu , a nie miejsce narodzin czy zamieszkania

Ja wolę ACDC z kego koncertu http://www.youtube.com/watch?v=O24AipZ-buQ
Ostatnio edytowano Nie sty 05, 2014 22:03 przez kuba.kaczor13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 05, 2014 22:03 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

kuba.kaczor13 pisze:Madziś ,mam rodzinę w Świdnicy i uwierz to naprawdę są wporzo ludzie.
Wieś to stan umysłu , anie miejsce narodzin czy zamieszkania

Ja wolę ACDC z kego koncertu http://www.youtube.com/watch?v=O24AipZ-buQ

Wiem, moja poprzednia współlokatorka była taką typową wieśniarą, z zachowania.

Ktoś mi mrunia i barankuje na kolankach :1luvu:

Spilett

[poprzednia][następna]