MonikaMroz pisze:Musiałam doczytam kilka stron i normalnie lałam ze śmiechu. Wiem że Madzik to dla Ciebie wcale nie jest śmieszne ale jak wszystkie posty do kupy się czyta to normalnie padnąć można.
Ja się dziwię że wy nie macie żadnych ustaleń co do korzystania z kuchni czy łazienki. Bo przecież to nienormalne żeby zajmować kilka godzin kuchnie. To ta Kaśka jakaś głupia czy mało domyślna jest i nie wie że Ty tez obiad chcesz zjeść czy coś sobie zrobić?
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym co myślę. Zapraszając gości na tak długo też powinna mieć na ciebie jakiś wzgląd. Jesteś studentką, może potrzebujesz się uczyć itp. No już nie wiem. ja sobie takiego mieszkania z takimi kobitami nie wyobrażam. A główny minus jest za to ze nie lubią zwierząt. I ze jak piszesz ona może zbic Perełkę. Tego już kompletnie nie pojmuję, bo przecież jakim prawem ??? Bo przecież nie takim ze nie ma rozmiaru 36

No bo jest dziewczyna ze wsi, spod Świdnicy, u niej koty wychodziły i były bite. Mam nadzieję, że Zuzia tak nie skończy

Wiesz, one do tej pory siedzą i słyszę, jak się śmieją, do tego bez skrępowania korzystają z toalety a w kuchni przesiedziały cały dzień... to po prostu nie moja liga, nie lubię takich ludzi i znoszę je tylko z konieczności... Niestety nie mam kasy na samodzielne wynajęcie mieszkania, więc jak nie z nimi - to z innymi ludziami się będę musiała męczyć, dopóki babcia Rafała nie będzie się czuć na tyle źle, że zamieszka z jego rodzicami, a my w jej mieszkaniu.
Takie życie, trza zacisnąć zęby i do przodu, ale od czego jest miau - tu można się wyżalić