Perełka, Puszynka i Śnieżek, czyli chomikowy świat kotka ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 05, 2014 18:15 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:
Blodka pisze:
Spilett pisze:afała dzwonić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Łaaaahahahahahah to wtedy może by zajarzyły i szybko się stleniły. :ryk:

Madzia!
A nie możesz iść się wykąpać.
Taka terapia posiedzieć i zrelaksować się w wodzie. :mrgreen:

O mamusiu, kąpiel przy ich rykach dochodzących z kuchni? To ja wolę posiedzieć przy radyjku a wykąpać się w ciszy, jak już polezą...[/quote]
A co ci przeszkadzają chyba po łazience kręcić się nie będą. :mrgreen:
A może to da im do myślenia że już trochę późno jest.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie sty 05, 2014 18:18 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Tia. One i do 22 potrafią siedzieć, jak nie później. A jak Rafał jest u mnie 2h to mi się głupio robi, że długo...
Znowu Kaśka się śmieje... ciekawe kurde z czego :roll:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie sty 05, 2014 18:20 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Tia. One i do 22 potrafią siedzieć, jak nie później. A jak Rafał jest u mnie 2h to mi się głupio robi, że długo...

Idź do kuchni miseczkę po rosołku umyj to posłuchasz :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 18:23 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ewa L. pisze:
Spilett pisze:Tia. One i do 22 potrafią siedzieć, jak nie później. A jak Rafał jest u mnie 2h to mi się głupio robi, że długo...

Myślę, że wolałabym tego nie słyszeć...

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 18:23 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ja proponuję jak w Kargulu i Pawlaku drzwi z futryny wyciągnąć "...Jakaś taka burza chyba idzie..."
Albo wejść i zacząć radio regulować :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie sty 05, 2014 18:24 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

Myślę, że wolałabym tego nie słyszeć...

.....i nie dowiesz się z czego się tak brechtają :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sty 05, 2014 18:26 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

W sumie to ja chcę tylko, żeby już sobie poszły :( I żeby Perełeczka się teraz nie obudziła bo będzie płakuniać :(

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 18:29 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Chyba szybko nie pójdą, bo właśnie byłam w toalecie i widziałam procesję na trasie kuchnia - pokój Kaśki, każda niosła w ręku kubek z kawą :roll:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 18:46 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

ale żadna nie pomyślała,chodź napij się z nami kawy,tak z grzeczności nawet chocby :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 05, 2014 18:49 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Ja wcale nic nie chcę z nimi pić - nie moje klimaty.
A o ich kulturze może świadczyć fakt, że jak poszłam do kuchni po miseczkę to wszystkie tam siedziały, żadna nawet nie mruknęła 'cześć' :?

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 18:50 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Witaj Madziś .Dobrze że mnie cały dzień nie było , bo znów bym jakieś głupoty Ci podpowiadał :twisted: :twisted:
One som gupie i tyle.Tylko Perełki szkoda :( :( :( .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 05, 2014 18:51 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

No, obudziły mi ją właśnie swoim rechotaniem i rżeniem :evil:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 19:59 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Kaśka chwali się swoim tortem na FB :? Szkoda tylko, że zaczęły go robić o 15, a przylazły o 10 :?
I wciąż tu są i japują w kuchni :evil: :evil: :evil: :evil:

Spilett

Post » Nie sty 05, 2014 20:07 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

Spilett pisze:Kaśka chwali się swoim tortem na FB :? Szkoda tylko, że zaczęły go robić o 15, a przylazły o 10 :?

teraz Twoja kolej na gości. taką imprezkę od piątku do niedzieli.będziemy przychodzili po kolei.co chwilę ktoś inny.
każdy coś przyniesie .Dla Perełki i dla Ciebie .Toast ,szampan ,głośny okrzyk ,i następny .

Ciekawe ile by wytrzymała :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sty 05, 2014 20:12 Re: Perełka i Przyjaciele IV - od dziś BARF, w środę sterylk

kuba.kaczor13 pisze:
Spilett pisze:Kaśka chwali się swoim tortem na FB :? Szkoda tylko, że zaczęły go robić o 15, a przylazły o 10 :?

teraz Twoja kolej na gości. taką imprezkę od piątku do niedzieli.będziemy przychodzili po kolei.co chwilę ktoś inny.
każdy coś przyniesie .Dla Perełki i dla Ciebie .Toast ,szampan ,głośny okrzyk ,i następny .

Ciekawe ile by wytrzymała :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obawiam się że po takiej akcji musiałabym szukać nowego mieszkania.
Dalej tu są, dalej w kuchni. Nawet nie mam jak iść umyć miseczki po rosole, a co dopiero mówić o mojej kąpieli :roll:
Nie mogę też spokojnie poczytać, bo ciągle słyszę ich śmiechy i rechoty mimo zamkniętych drzwi.

Spilett

[poprzednia][następna]