Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:No widzisz, a tak się martwiłaś, że Antoninka nie sypia za dużo.
gantra pisze:I jeszcze co do zaparć - może komuś się przyda, to podawałam swemu i olej parafinowy, i laktulozę, i gasprid. Poczytałam i spraktykowałam dynię, tzn. przecier z dyni. Daję strzykawką ok. 5 ml, na razie odpukać
Pozdrawiam
isabell36 pisze:Aniu - może Ci się przyda ...gantra pisze:I jeszcze co do zaparć - może komuś się przyda, to podawałam swemu i olej parafinowy, i laktulozę, i gasprid. Poczytałam i spraktykowałam dynię, tzn. przecier z dyni. Daję strzykawką ok. 5 ml, na razie odpukać
Pozdrawiam
Kociara82 pisze:jakie chudziny?gdzie... nie doluj mnie, kobieto, prosze...
vanesia1 pisze:Milena_MK pisze:No widzisz, a tak się martwiłaś, że Antoninka nie sypia za dużo.
Bo przez tydzień naprawdę przeginała w drugą stronę. Z nią naprawdę nie można się nudzić![]()
Ćwiczę brzuszki, nie wiem co mnie opętało. Na forum same chudziny, to mi głupio przy Was![]()
![]()
Niektóre z Was obrzucą mnie jajkami, ale zastanawiam się nad ćwiczeniami z Chodakowską
Milena_MK pisze:Ja to nie znam tych ćwiczeń, podobno są mega wykańczające, stąd nawet nie próbuję, bo bym padła przy pierwszym podniesieniu nogiAle jeśli Ty masz na tyle wytrwałości, to czemu nie spróbować? Poza tym widziałam zdjęcia na fb i zupełnie nie rozumiem powodu tych ćwiczeń, no ale z racji tego, że sama wiecznie narzekam na figurę postaram się to zrozumieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 52 gości