alix76 pisze:Ksiądz stanął na wysokości zadaniawstydu sobie nie narobił a to już coś
![]()
Asia cożeś tam przytargała? To coś małe, dulczące pod nogami?
merlok pisze:Asiu!! Nieustannie dla Was![]()
Tutaj bazarek, jeśli będzie jakikolwiek dochód, to też dla Twoich.viewtopic.php?f=20&t=158730
ASK@ pisze:alix76 pisze:Ksiądz stanął na wysokości zadaniawstydu sobie nie narobił a to już coś
![]()
Asia cożeś tam przytargała? To coś małe, dulczące pod nogami?
To jest dzieciak niełapalnej kotki co urodził się w kwietniu zeszłego roku. Nie miałam głowy jej łapać bo Bisek nam ciężko chorował. Potem ona wróciła już bez brzucha a dziecko widziałam tylko 2 razy. Wszelkie próby wyśledzenia skończyły się całkowitym zniknięciem matki i dziecka. Na czuja zostawiałam jedzenie w baraku .Znikało i dopiero jak mały miał ze 4 m-ce to odezwał się do mnie. Byłam chora i nie przyszłam 2 dni. Jak weszłam to jojczył w ciemności. I tak się zaczęło. W ostatnich tygodniach przeniósł się do budek . Pchał się mi na kolana, kręcił w około nóg, biegał za mną, strasznie się tulił i mruczał. Co było robić. Biłam się z myślami. Jak raz prawie wyjąc opowiadałam jak płakała i prawie pod samochód nie wpadł lecąc za mną, Janusz stwierdził, bym łapała a potem się pomyśli.
Jest pięknym chłopczykiem i nie chudym. Jakby ktoś miał kawałek podłogi dla niego to chętnie oddam.
Alienor pisze::ok:![]()
za zdrowie wszystkich maleńtasów
![]()
A co do małego czarnego - teraz ma szansę łatwo znaleźć dom, bo relatywnie mały i ładny. Jakby się udało go już ogłaszać a w międzyczasie machnąć odrobaczenie etc? I jakbym miejsce miała, to bym przejęła na DT, ale doszłam do ściany i nie mam gdzie izolować póki Jaśnie Pani Melania nie znajdzie małozakoconego DT/DS
...
Szalony Kot pisze:A jakie ubarwienie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości