Spilett pisze:MaryLux pisze:A kto wygrał konkurs, wiadomo coś?
Właśnie jeszcze nie. Ale nowy już jest, żeby można było kotałki zgłaszać
Wiem, poczytałam, masz pw
Moderator: Moderatorzy
Spilett pisze:MaryLux pisze:A kto wygrał konkurs, wiadomo coś?
Właśnie jeszcze nie. Ale nowy już jest, żeby można było kotałki zgłaszać
Maupa pisze:
aha - i pierwotnie fotki kosztowały 5 zł, myślę, że warto do tego wrócić. bo dla jednej wpłaty to nieduża różnica, a potem dużo więcej kasy idzie na potrzebujących...
Kociara82 pisze:Maupa pisze:
aha - i pierwotnie fotki kosztowały 5 zł, myślę, że warto do tego wrócić. bo dla jednej wpłaty to nieduża różnica, a potem dużo więcej kasy idzie na potrzebujących...
ja bym byla za przywroceniem dawnych oplat, ale decyzja nalezy do organizatora. Ewentualnie moja propozycja jest taka, by podwyzszyc obecne oplaty o zlotoweczke tylko.
isabell36 pisze:Kociara82 pisze:Maupa pisze:
ja bym byla za przywroceniem dawnych oplat, ale decyzja nalezy do organizatora. Ewentualnie moja propozycja jest taka, by podwyzszyc obecne oplaty o zlotoweczke tylko.
a może wprowadzić zasadę: im więcej fotek tym taniej
Myszolandia pisze:tylko może już od następnej edycji,bo na szybko by trzeba było ustalić,że np 10 zdjęć po nie wiem np 2 zeta itp ,a teraz jest juz wpisane 3 zł i się małe burdello zrobi,tak se dumam
Myszolandia pisze:wiem,tylko sobie tak strzeliłam po prostu te 10,dla przykładu,że np za 5 zeta tyle,za 3 tyle,za 10 tyle,wiesz o co mi kaman
Spilett pisze:
No rozumiem, ale to może od następnego miesiąca coś wymyślimy
mir.ka pisze:należy się jeszcze zastanowić po wcale nie musi być więcej wpływów przy wyższych opłatach
Myszolandia pisze:Spilett pisze:
No rozumiem, ale to może od następnego miesiąca coś wymyślimy
Tak jest Szefowa,dlatego pisałam,ze od następnej edycji najlepiej coś pomyśleć
![]()
![]()
mir.ka pisze:należy się jeszcze zastanowić po wcale nie musi być więcej wpływów przy wyższych opłatach
Dlatego ja obstaję,zeby te max 3 zeta jednak zostawić,mi się wydaje,ze tyle jest w sam raz,bo ci co mają ciężko a chcą pomóc wstawią zdjątka,chociaż jedno,a ci co mają lżej wstawią tych zdjątek po prostu więcej ,a 5 zeta to tak... nie wiem... sporo jednak ,no ale to ja tak sobie dumam,wiadomo ile nas tutaj tyle opinii i co będzie to będzie po prostu,absolutnie nic nikomu nie narzucam,broń boże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości