Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Cindy pisze:Dla mnie niezrozumiale jest to, ze ktos upodobal sobie tylko jednego kota i tylko jemu i tylko jemu chce pomoc. Reszta kotow go nie obchodzi.
Sa tez ludzie, ktorzy maja jednego lub dwa SWOJE koty, dbaja o nie a bezdomniaki sa be...
Ta sytuacja troche mi ich przypomina...
Tu akurat nie ma najmniejszego znaczenia co Ci się przypomina, bądź nie, co Ci się z czym kojarzy oraz co rozumiesz, a czego nie. Żaden pomagający nie ma obowiązku rezygnować z autonomicznych wyborów w imię ukrytych oczekiwań beneficjenta. color1 tak wybrał i tyle. Ma do tego prawo. I nikomu nic do tego. Byłoby miło, żeby ktoś wreszcie to uszanował i powstrzymał się od bezsensownych i pełnych romantycznej histerii komentarzy.
Cindy pisze:zabers pisze:Cindy pisze:Dla mnie niezrozumiale jest to, ze ktos upodobal sobie tylko jednego kota i tylko jemu i tylko jemu chce pomoc. Reszta kotow go nie obchodzi.
Sa tez ludzie, ktorzy maja jednego lub dwa SWOJE koty, dbaja o nie a bezdomniaki sa be...
Ta sytuacja troche mi ich przypomina...
Tu akurat nie ma najmniejszego znaczenia co Ci się przypomina, bądź nie, co Ci się z czym kojarzy oraz co rozumiesz, a czego nie. Żaden pomagający nie ma obowiązku rezygnować z autonomicznych wyborów w imię ukrytych oczekiwań beneficjenta. color1 tak wybrał i tyle. Ma do tego prawo. I nikomu nic do tego. Byłoby miło, żeby ktoś wreszcie to uszanował i powstrzymał się od bezsensownych i pełnych romantycznej histerii komentarzy.
No wlasnie "tak wybral" I TO JEST WLASNIE ZENUJACE ale oczywiscie MA DO TEGO PRAWO! A pozostali MAJA PRAWO wyrazic opinie na ten temat - Ty rowniez
Miraclle pisze:Założycielka wątku popełniła błąd nie zapytała. Pewnie w przyszłości zapyta zanim wyda uzbierane pieniądze.
Pieniążki nie poszły na głupoty tylko na dług. Fakt nie zapytała czy może, jej błąd.
Ale wypisywanie o zwrot pieniędzy to też przegięcie w drugą stronę.
Trochę taktu.
Nie róbcie chlewu na wątku Mi, proponuję załatwić sprawy na pw.
Kto czuje się "okradziony" "oszukany" może napisać do założycielki, a nie wylewać żale na wątek.
Nas troje pisze:Była sobie malutka koteczka. Mimo, ze malutka to wzbudziła w kimś tak wiele nienawiści, ze ją połamano i zostawiono.
W końcu ktoś się nad nią pochylił, choć sam miał ciężko.
Nikt wiecej jej nie chciał.
Koteczka jeszcze nie podrosła, jeszcze niedoleczona, ale znów w ludziach narosła złość.
Z jej powodu.
Co z nią będzie dalej, gdy ciągle towarzyszy jej tyle złych emocji ?
Nas troje pisze:Była sobie malutka koteczka. Mimo, ze malutka to wzbudziła w kimś tak wiele nienawiści, ze ją połamano i zostawiono.
Koteczka jeszcze nie podrosła, jeszcze niedoleczona, ale znów w ludziach narosła złość.
Z jej powodu.
Millena pisze:Nas troje pisze:Była sobie malutka koteczka. Mimo, ze malutka to wzbudziła w kimś tak wiele nienawiści, ze ją połamano i zostawiono.
Z jej powodu.
NO I ZACZYNA SIĘ !!! Uprzejmie puknij się w głowę z tą nieartystyczną i szmirowatą prozą... bo jak nie masz nic konstruktywnego do dorzucenia w dyskusji, to wróć się i poczytaj ... i nie racz forum swoimi mało literackimi gniotami.
Chciałabym przeczytać ja się miewa Maleńka Mi, jak przebiega rekonwalescencja i ewentualnie zobaczyć fotkę lub filmik... Szenila jeśli znajdziesz chwilkę, to bardzo proszę, napisz co u Kotulki i czy jest widok na sensowny domek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości