Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Hej dziewczyny!
Bazyl wymiotowal juz wtedy dawno temu kiedy staly zawsze 2 miski pelne suchego. Tylko ja wtedy nie zwuwazqlam tej zależności ze wymioty sa zaraz po posilkach.
Natomiast teraz. fakt, potrafi rzucac sie na jedzenie i jesc szybko, ale raczej nie je przez to za duzo bo przeciez mavw misce tylko tyle ile mu wydzielilam.
Wetka przez telefon mowila ze skoro zwraca posilek sprzed 3h to moze cos byc z jakas zastawka czy cos... nie pamietam ale chce to sprawdzic.
Sorry ze mnie nie ma wcale, zwlaszcza na waszych wątkach ale mam gosci i jest mnie praktycznie tyle co przez komorke
NatjaSNB pisze:Olu on je co 3h no czasem co 4 bo jak akurat spi to go nie budze. Nie podjada miedzy posilkami bo miski pochowane
Tak bylo zawsze odkad odcielam im staly dostep do pelnych miseczek.
Wczoraj obylo sie bez wymiotow, dzis po pierwszym sniadaniu tezPrzyszly wreszcie puszki Catz Finefooda i Baz znowu moze byc na jednym rodzaju karmy. Wyjmuje mu z puszki kawalek miesa i nie rozdrabniam go na mniejsze. Kot musi troche czasu spedzic na 'gryzieniu' i dzieki temu je wolniej. Najgorzej bylo na gourmetach - miesko jest w takich pokrojonych slicznie w kwadraciki kawaleczkach i on to jadl w zastraszajacym tempie, wrecz pochlanial to. Szlo mu szybciej niz przy suchej bo nawet gryzc nie musial. Tragedia. Niestety przez 2 dni musial byc na tych gourmetach bo czekaliśmy na Catza. Mielismy 1 puszke Lunderlanda, najdroższa puszka jaka kupilismy, nawet ja sama tak zdrowo nie jadam. 100% dziczyzny, zero innych dodatkow, zero dodatkowych witamin, 100% czystego jelenia. A kochany Bazylek powachal i odwrocil sie zadem do miski. Biedny jelen poszedl na straty ale za to gourmety to bylo to
NatjaSNB pisze: 100% dziczyzny, zero innych dodatkow, zero dodatkowych witamin, 100% czystego jelenia. A kochany Bazylek powachal i odwrocil sie zadem do miski. Biedny jelen poszedl na straty ale za to gourmety to bylo to
Evelyn_ pisze:
Natja mam pytanie, może nie doczytałam-próbowałaś z surowizną??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 71 gości