Ona na barfie, pfffffffffffffffffff

Perełka nigdy nie zjada całości od razu, zjadła ze 2 kawałeczki i wylizała zmielone mięsko z wodą, a w miseczce zostały 3 kawałki mięska, a między nimi dostrzegam pokrojone serduszka - część kroiłam, część mieliłam.
Przepisy które mi się zrobiło - oczywiście chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle

Jak kupiłam i obrałam z kości to w pierwszym za mało wołu a za dużo kury, a w drugim za dużo indora - ale zrobiłam takie o, na pierwszy raz nie jest źle

Przepis 1)
700,0g Wołowina tłuste mięso (szponder - jak to diabelstwo się ciężko kroi to masakra...)
100,0g Kurczak udo bez kości ze skórą
150,0g Kurczak serce
13,0g Felini Complete
1,0 szt Żółtko jajka
15,0g Wątroba kurczaka
1,0g Tauryna
274,0g Woda
Przepis 2)
750,0g Indyk udo (bez kości)
200,0g Kurczak serce
13,0g Felini Complete
1,0szt Żółtko jajka
15,0g Wątroba kurczaka
50,0g Skóra z kurczaka
1,0g Tauryna
222,0g Woda