Moderator: Moderatorzy
dilah pisze:Tak myślałam, ze to nie takie proste, firanka może byc taka jak jest ze wzorem 1A a wymiar karnisza podam jak zmierzę w domutez pojęcia nie mam...
dilah pisze:Szerokość karnisza na 150 cm
Kotek&Tosia pisze:Poproszę o rezerwację:
20). firana organtynowa w kolorze ecri z haftowanym wzorem, dolem obszyta lamowka, gora wszyta tasma 5 cm.
szer. 4,0 m
wys. 1.60m
po zmarszczeniu na karnisz od 1.60- 2.0m
cena 40 zl.
62). Firana żakardowa z bajkowym wzorem-Princessa. Wymiary-szer.4m,wys.1.60m.Uszyta na taśmie szer. 5 cm.Na karnisz od 1.80-2.20m.Cena 35zł
Jest to zamówienie mojej koleżanki - jak domierzy, potwierdzę zakup.
Pozdrawiam.
basidrak20 pisze:A ja pytanko mam. Moj cudony czteropak z wujkiem bo kotki nie posadzam, zapodzialy mi z zaslonek tych zielonych jeden pasek od spinania zaslonki.
Jest szansa na jeden taki paseczek ?????
Chcialam z kotow zrobic al ni chce psuc zaslonek...
Oficjalnie potwierdzam zamówienie. Proszę o PW z danymi do przelewu.halinka1403 pisze:Kotek&Tosia pisze:Poproszę o rezerwację:
20). firana organtynowa w kolorze ecri z haftowanym wzorem, dolem obszyta lamowka, gora wszyta tasma 5 cm.
szer. 4,0 m
wys. 1.60m
cena 40 zl.
62). Firana żakardowa z bajkowym wzorem-Princessa. Wymiary-szer.4m,wys.1.60m.Uszyta na taśmie szer. 5 cm.Na karnisz od 1.80-2.20m.Cena 35zł
Pozdrawiam.
Ok.rezerwuję.
basidrak20 pisze:To daj znac ile to przleje
Kotek&Tosia pisze:Oficjalnie potwierdzam zamówienie. Proszę o PW z danymi do przelewu.halinka1403 pisze:Kotek&Tosia pisze:Poproszę o rezerwację:
szer. 4,0 m
wys. 1.60m
cena 40 zl.
Pozdrawiam.
Ok.rezerwuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości