Woreczki strunowe już czekają w paczkomacie, jutro odbiorę i będę kupować mięso & robić mieszanki. Tylko nie wiem, czy zrobić jej jedną mieszankę na 15 dni, czy od razu na cały miesiąc? A może dwa różne przepisy i podawać na przemian?
Ja zrobiłam dwie do podawania na przemian, ale widzę, że Lunie nowości średnio wchodzą, wiec zobaczymy - albo będzie kilka dni tej, kilka dni tamtej, albo po prostu zużyję najpierw jedną, potem drugą
Takie cuś mi się popełniło, bo z łososiem za cholerę nie dała się zbić witamina D, ciągle za dużo (o wiele za dużo). 750,0 g Indyk udo (bez kości) 200,0 g Kurczak serce 10,0 g Felini Complete 2,0 szt Żółtko jajka 50,0 g Wątroba kurczaka 50,0 g Skóra z kurczaka 2,0 g Tauryna 198,0 g Woda
Wyszło niewiele ponad normę, nie świeciło zdecydowanie na czerwono, więc uznałam, że może być. Ale pozmieniałam trochę tak jak mówisz, 15 gram wątróbki, 1 żółtko i 12 gram Felini. Woła na czerwono że jod 528 mikrogramów a powinien być 570, czy tak zostawić czy dodać coś żeby jod był dobry?