Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 03, 2014 1:09 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Sonia zwana obecnie Szyszką akurat jeszcze nie cieczkuje, może zdążę..... to te dwie wiewiórki, biała i włochata... chciałam im dobrze zrobić, a nie sterylki zaraz po cesarkach....

:evil:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pt sty 03, 2014 6:35 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dzień dobry o poranku ,choć noc za oknem jeszcze :D
niektórzy już w pracy , a i sobotę roboczą mają :(
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt sty 03, 2014 6:44 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Cześć popracowo :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt sty 03, 2014 7:23 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Ja witam się przedpracowo :D
Dorciu albo w niedzielę albo w poniedzialek dotre do Ciebie z rzeczki dla LimIt no i czywiście wreszcie poznaj Lumpka i obgadamy jak zabrać rzeczy w sobotę z Tz będę tam to zobaczę co i jak :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sty 03, 2014 7:24 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu kto wpłacił Ci z bazarku (czy to był bazarek Lumpka?) bo zrobiłam dzisiaj wysyłkę

kaja888

Post » Pt sty 03, 2014 10:04 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

ulvhedinn pisze:Sonia zwana obecnie Szyszką akurat jeszcze nie cieczkuje, może zdążę..... to te dwie wiewiórki, biała i włochata... chciałam im dobrze zrobić, a nie sterylki zaraz po cesarkach....

:evil:

ty uważaj żeby dobrze ..Żubr im nie zrobił :ryk:

kaja888 ,te pieniążki wpłynęły z kart wystawionych przez 3x ,ale sprawdzę czy coś wpłynęło.

ojej,nie przywitałam się .
:oops:
Cześć kochani :1luvu:
Wypiłam kawusię ,a nadal jestem nietomna :roll: no to zajadam białą czekoladą Lindt ,pyyyyyyycha 8)
Staram się od dwóch godzin przeczekać inwazję paskud i chyba idzie ku dobremu ,bo Lumpek już wszedł na parapet i wygląda przez okno.
Trzy odnogi piekła szaleją.
Przestanę karmić ,opadną z sił i będzie spokój :twisted:
Widmo głodu tużtuż ,skończyła mi się sucha karma ,nie mam nic ,nawet deczka :| mokre jest.
Najgorsze ze Zdzira je właściwie tylko suche i tylko RC kitten :? .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 03, 2014 10:13 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Meldujemy zaglądanie ukradkiem i wracam do pracy służbowej :wink:
Pozdrawiam i za Wszystko :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt sty 03, 2014 10:19 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dziękuję :D

Wiecie ,że ja już dawno nie zrobiłam żadnej foty w trakcie ich zabawy ,jestem za wolna tz. aparat ,łapie meble ,ogony ,kawałek łapki :lol:
Lumpka pochwaliłam za wcześnie ,zabawa trwa ,a o czym marzą kociaki ? zdewastować kolejnego laptopa ,skoczyć na niego ,przebiec po nim ,uwalić się na klawiaturze :twisted:
czym bardziej zasłaniam ją przed nimi tym bardziej polują na chwilę mojej nieuwagi .
Kolejne Gady wychowane na własnym łonie ,ostatnie :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 11:11 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

dorcia44 pisze:dziękuję :D

Wiecie ,że ja już dawno nie zrobiłam żadnej foty w trakcie ich zabawy ,jestem za wolna tz. aparat ,łapie meble ,ogony ,kawałek łapki :lol:
Lumpka pochwaliłam za wcześnie ,zabawa trwa ,a o czym marzą kociaki ? zdewastować kolejnego laptopa ,skoczyć na niego ,przebiec po nim ,uwalić się na klawiaturze :twisted:
czym bardziej zasłaniam ją przed nimi tym bardziej polują na chwilę mojej nieuwagi .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wierzysz w to co piszesz? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 03, 2014 11:13 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

padłam :ryk:
Hej Dorcikowa Kraino :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 03, 2014 11:34 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

mir.ka pisze:
dorcia44 pisze:dziękuję :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

wierzysz w to co piszesz? :wink:

W tej chwili pewnie święcie wierzy :ryk: Jaaasneeee.....

ulvhedinn

Post » Pt sty 03, 2014 13:00 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

zooooooooooooooooooobaczycie :twisted: niech tylko te dziady oddam ,to moje świąteczne i noworoczne życzenie :ok:
nie zebym byle jak lub byle gdzie ,ale jak oddam to wyjeżdżam do Australii :twisted: lub nie wyjeżdżam ,ale nie biorę i już ,a nawet se nóżką tupnę Obrazek

po 15 jadę do hurtowni .bo mi Zdzira z głodu padnie :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 13:52 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Oczywiście Dorotko, na pewno Ci wierzymy.... :mrgreen:

ulvhedinn

Post » Pt sty 03, 2014 14:02 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 03, 2014 14:37 Re: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WAS I MILUSIŃSKICH ;)

Dorciu to najprawdopodobniej jest wpłata z innego bazarku, ja czekam na kolejne wpłaty jak bedzie komplet to Ci prześlę :)

kaja888

[poprzednia][następna]