Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 27, 2013 11:00 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Wydarzenie malutkiej jest dostępne dla niezalogowanych i nieposiadających FB :ok:.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 27, 2013 20:54 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

http://zalacznik.wp.pl/0/d685/cegielka_ ... t=QkFTRTY0

Piękna malutka Mi,chodząca na własnych łapkach ... :D :D :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt gru 27, 2013 22:35 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

" 6f #06 Załącznik niedostępny.
Prawdopodobnie to żądanie nie pochodzi z poprawnie zalogowanego konta pocztowego. 0 "
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 31, 2013 14:39 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Wspaniałej zabawy sylwestrowej i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Alienor z Alą i stadkiem
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 31, 2013 18:49 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Przyjmijcie od całej Niebieskiej Mafii
(Wybuchowe - to ona potrafi :twisted: )
Te oto życzenia
Marzeń spełnienia
Bobka w kuwecie
-pięknego jak kwiecie
Pawia filcowego
-bardzo rzadkiego
Rysy na twarzy
-niech się nie zdarzy :twisted:
Kocich grymasów
zdrowych k ***ów
:twisted: :twisted: :twisted: kotasów :twisted: :twisted: :twisted:
Szczęścia potoku
w tym Nowym Roku :twisted:

Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto gru 31, 2013 20:56 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Najlepszości! :1luvu:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 01, 2014 15:27 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

:1luvu: :1luvu: :1luvu: I najlepszego w nowym Roku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 02, 2014 19:57 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Kochani, strasznie przepraszam za brak wieści, niestety znowu spsuł mi się laptop, a hasła do zalogowania się na forum nie pamiętam-mam ustawione automatyczne logowanie, również na poczcie, której adres podany był przy rejestracji, więc opcja przypomnienia hasła odpada. Laptop wrócił z serwisu i odzyskałam miau. -ufff...

Rozliczenie i zdjęcie faktury za operacje Mi dodałam w pierwszym poście.

23 grudnia zrobiliśmy kontrolne RTG żeby sprawdzić, jak zrasta się gwoździowana łapka- zrasta się, ale dość wolno, gwoździe można będzie wyjąć w przyszłym tygodniu.

Mi czuje się świetnie. łapka, która była bezwładna, jest trochę słabsza, przy chodzeniu ucieka do środka, wydaje mi się, że kotka ma w niej upośledzone czucie.

Zaczynamy szukać domu dla malutkiej. Dom musi być niewychodzący, koniecznie z innym kotem/kotami, z zabezpieczonymi otworami przez które kot mógłby próbować się uczyć fruwać.
Po Mi nie widać kalectwa, jeśli się nie wie, na co patrzeć. Nie jest kotem specjalnej troski, nie wymaga więcej niż normalne, zdrowe kocięta w jej wieku. Jest bardzo towarzyska i potrzebuje towarzystwa innych kotów. Jest zdrowa, skutecznie, wielokrotnie odrobaczona, zaszczepiona na kocie wirusówki.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Czw sty 02, 2014 20:06 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Obrazek

Wszystkim, którzy kibicowali i pomagali Mi, oraz wszystkim kociarzom - życzę wspaniałego 2014 roku,przychylności ludzi i zwierząt.

Szenila

Post » Czw sty 02, 2014 20:18 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

jaka ona śliczna :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sty 02, 2014 21:55 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Szenila pisze:Rozliczenie i zdjęcie faktury za operacje Mi dodałam w pierwszym poście.

bardzo przepraszam ze się "wtrącam" ale skoro na leczenie Mi wpłynęło w sumie 5.756 zł. a koszt leczenia wyniósł 1.576 zł. + pewnie jeszcze jakieś pieniądze będą potrzebne na rehabilitację i utrzymanie małej zanim znajdzie domek, to należało PUBLICZNIE zapytać, względnie poddać pod głosowanie, na co przeznaczona ma zostać nadwyżka - ja bynajmniej nie składałem się na regulowanie cudzego zadłużenia tylko na CELOWE działania związane z tym konkretnie przypadkiem. cegiełki na allegro także były zbierane na leczenie Mi a nie na regulowanie zadłużenia w lecznicy...
coś tu chyba jest nie tak, nie ujmując słuszności i pochwały (ogólnie) dla działań waszego towarzystwa...

p/s szenila tylko nadmienię, że pytałem cie na priv czy zbiórka jest CELOWA na ratowanie tego konkretnego przypadku (a nie wspólny worek)... co mi odpisałaś ?
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

Post » Czw sty 02, 2014 21:56 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

ten wystający łepuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 02, 2014 22:09 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

color1 pisze:
Szenila pisze:Rozliczenie i zdjęcie faktury za operacje Mi dodałam w pierwszym poście.

bardzo przepraszam ze się "wtrącam" ale skoro na leczenie Mi wpłynęło w sumie 5.756 zł. a koszt leczenia wyniósł 1.576 zł. + pewnie jeszcze jakieś pieniądze będą potrzebne na rehabilitację i utrzymanie małej zanim znajdzie domek, to należało PUBLICZNIE zapytać, względnie poddać pod głosowanie, na co przeznaczona ma zostać nadwyżka - ja bynajmniej nie składałem się na regulowanie cudzego zadłużenia tylko na CELOWE działania związane z tym konkretnie przypadkiem. cegiełki na allegro także były zbierane na leczenie Mi a nie na regulowanie zadłużenia w lecznicy...
coś tu chyba jest nie tak, nie ujmując słuszności i pochwały (ogólnie) dla działań waszego towarzystwa...

p/s szenila tylko nadmienię, że pytałem cie na priv czy zbiórka jest CELOWA na ratowanie tego konkretnego przypadku (a nie wspólny worek)... co mi odpisałaś ?

Zbiórka była celowa. Większość wpłat wpłynęła dzięki fb i po operacji Mi pojawiła się tam informacja, że mimo, że koszt operacji może zostać pokryty, to nie regulując długu-nie mamy możliwości dalszej pomocy zwierzętom.Po tym poście ludzie dalej wpłacali z dopiskiem, że dla Mi, wiedząc, że wpłaty pójdą na uregulowanie długu. Color, skoro tak bardzo żal Ci Twojej wpłaty-proszę, podaj mi na priv swoje konto i dane-oddam Ci ze swoich pieniędzy, ok? Najwyżej nie starczy na dług w zoologicznym za karmę dla bezdomniaków.

Szenila

Post » Czw sty 02, 2014 22:37 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka

Szenila pisze:Obrazek

.

Śliczna :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

[poprzednia][następna]