Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szenila pisze:Rozliczenie i zdjęcie faktury za operacje Mi dodałam w pierwszym poście.
color1 pisze:Szenila pisze:Rozliczenie i zdjęcie faktury za operacje Mi dodałam w pierwszym poście.
bardzo przepraszam ze się "wtrącam" ale skoro na leczenie Mi wpłynęło w sumie 5.756 zł. a koszt leczenia wyniósł 1.576 zł. + pewnie jeszcze jakieś pieniądze będą potrzebne na rehabilitację i utrzymanie małej zanim znajdzie domek, to należało PUBLICZNIE zapytać, względnie poddać pod głosowanie, na co przeznaczona ma zostać nadwyżka - ja bynajmniej nie składałem się na regulowanie cudzego zadłużenia tylko na CELOWE działania związane z tym konkretnie przypadkiem. cegiełki na allegro także były zbierane na leczenie Mi a nie na regulowanie zadłużenia w lecznicy...
coś tu chyba jest nie tak, nie ujmując słuszności i pochwały (ogólnie) dla działań waszego towarzystwa...
p/s szenila tylko nadmienię, że pytałem cie na priv czy zbiórka jest CELOWA na ratowanie tego konkretnego przypadku (a nie wspólny worek)... co mi odpisałaś ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 115 gości