Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Nie, nie mam, czyszczę na sucho. Ewentualnie zwilżam troszkę wodą. Podobno można też dać odrobinę wody utlenionej.
MonikaMroz pisze:vanesia1 pisze:Nie, nie mam, czyszczę na sucho. Ewentualnie zwilżam troszkę wodą. Podobno można też dać odrobinę wody utlenionej.
I pomaga ??
Bo Mili ma okropne zębyi jej śmierdzi z pysia. i teraz to juz tylko usuniecie kamienia wchodzi w grę. Bo Dentisept jej nic nie pomógł :/
MonikaMroz pisze:Żadnej tabletki od weta nie dostałam. Po tym Dentisept podawałam jej RC Oral. I to pomagało, nawet bardzo. Ale ja RC nie lubię więc za długo jej tego nie dawałam.
Kurcze ona mi w pysiu grzebać nie da. Jak jej zęby oglądam to sie denerwuje.
I pewnie dwa zęby będą do wyrwania bo ma na nich takie czarne plamy, coś jakby dziury.
Evelyn_ pisze:Bry wieczór![]()
Jaki Beniamin jest rozmowny i futerko ma śliczne![]()
![]()
![]()
Moje to niemoty i niemowy są![]()
vanesia1 pisze:MonikaMroz pisze:Żadnej tabletki od weta nie dostałam. Po tym Dentisept podawałam jej RC Oral. I to pomagało, nawet bardzo. Ale ja RC nie lubię więc za długo jej tego nie dawałam.
Kurcze ona mi w pysiu grzebać nie da. Jak jej zęby oglądam to sie denerwuje.
I pewnie dwa zęby będą do wyrwania bo ma na nich takie czarne plamy, coś jakby dziury.
Ojojoooj..napewno ją tu musi mocno boleć, chyba trzeba szybbciochem do wetabo jak tu jeść, jak tu pić, kiedy w pysiu ból?
szkoda, że nie dostałaś tej tabletki, pomaga na stan zapalny, Tosia po niej ma oddech niemowlaka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 111 gości