Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Przepis z preparatem Felini Complete
1 kg mięsa bez kości (w tym 150 g serc)
12,5 g Felini Complete
dodatkowy tłuszcz w zależności od tłustości mięsa
200 ml wody
To przepis z Barfnego. jakie ja mam mięso kupić: kurczaka, filety z piersi, wołowinę ???
I skąd mam wiedzieć czy mam dość tłuszczu czy muszę go dołożyć ???
I jak używam FC to nie muszę dawać żółtka jajka ani skorupek zmielonych ??

mir.ka pisze:mieliłaś kiedyś skorupki? słyszałam ,ze strasznie cuchną, koleżanka mi opowiadała bo jadła z jogurtem na wzmocnienie włosów
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:mieliłaś kiedyś skorupki? słyszałam ,ze strasznie cuchną, koleżanka mi opowiadała bo jadła z jogurtem na wzmocnienie włosów
Mieliłam i jadłam
Jak sie mieli to jest taki zapach jakby ciąć ludzkie kości. Od razu kojarzy się ze szpitalem

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:mieliłaś kiedyś skorupki? słyszałam ,ze strasznie cuchną, koleżanka mi opowiadała bo jadła z jogurtem na wzmocnienie włosów
Mieliłam i jadłam
Jak sie mieli to jest taki zapach jakby ciąć ludzkie kości. Od razu kojarzy się ze szpitalem
nigdy nie cięłam ludzkich kości
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

a to panny
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:mieliłaś kiedyś skorupki? słyszałam ,ze strasznie cuchną, koleżanka mi opowiadała bo jadła z jogurtem na wzmocnienie włosów
Mieliłam i jadłam
nigdy nie cięłam ludzkich kości
Ja w sumie też nie ale takie miałam skojarzenie
ale porównanie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości