Spilett Na razie nie kochana, jeśli wszystko wyjdzie tak jak bym chciała, to powinniśmy dać radę z kosztami, nie będzie najgorzej. Jeśli jednak będę potrzebowała wsparcia, to napiszę, dobrze?
Napiszę jak wygląda sprawa z transportem :
Myślałam o tym, że jeżeli kociaki zostały by przewiezione bliżej nas, to moglibyśmy jakąś trasę przecież pokonać aby je odebrać, do Rudy Śląskiej jest naprawdę za daleko dla nas, ale jeżeli kociaki dotarłyby do Wrocławia, to uprosiłam już M.

abyśmy z Wrocławia je odebrali ( tutaj nie wiem jak wygląda sytuacja koteczki, czy
Justyna rozmawiała już z
Rianne o adopcji malutkiej i czy jeżeli oba kociaki do Wrocławia dotrą, to koteczka zostaje u Niej czy jedzie na DT do mnie? ) - tą kwestię trzeba uzgodnić, dopiąć wszystko na ostatni guzik, to ważne. Dzisiaj M. ma dowiedzieć się czy sobotę będzie miał wolną, jesteśmy jednak dobrej myśli w tej kwestii akurat. Znalazłam Pana, który jedzie z Katowic do Wrocławia w sobotę rano - o godzinie 10, akceptuje przewóz zwierząt, więc od razu się z Nim skontaktowałam i wyjaśniłam jakiej pomocy potrzebujemy. Pan zgodził się na przewiezienie kociaków do Wrocławia. W tej sytuacji potrzebuję jednak pomocy
mamy Giny, aby kociaki ze schroniska odebrała i tą chwilkę je u siebie przetrzymała - nie mamy transporterka, więc będzie trzeba go pożyczyć ( zamieszczę post na miau o tym, że transporterek pilnie potrzebny ) - oczywiście odeślę go na swój koszt. Jeżeli
mama Giny zgodzi się na odbiór kociaków ze schroniska i przekazania je Panu, który by je przewiózł, to naprawdę byłoby wspaniale. Oczywiście myślę też o tym, że jednak M. wolnego nie załatwi w sobotę i będzie musiał być w pracy - pracuje do 14-tej w sobotę, wtedy do Wrocławia wyruszyć moglibyśmy dopiero o godzinie 15-tej, a Pan z kociakami we Wrocławiu byłby około godziny 12-tej. Wtedy potrzebowałabym pomocy kogoś z Wrocławia, aby kociaki odebrał i chwilkę je 'przetrzymał', ale ta kwestia jest jeszcze nie pewna, bo jeżeli M. będzie miał sobotę wolną, to dojedziemy do Wrocławia na czas.
Do
mamy Giny wysłałam już pw i czekam na odpowiedź, liczę bardzo na Twoją pomoc, odwdzięczę się jak tylko będę mogła
Trzymajcie proszę kciuki za powodzenie