psiama pisze:Ale piękne zakładki![]()
czy jest szansa na wystawienie kiedyś jeszcze takiego lub podobnego cuda znowu ?![]()
Zajrzyj na Izy wątki bazarkowe - powinno coś takiego być zwłaszcza na tym pierwszym.
czy jest szansa na wystawienie kiedyś jeszcze takiego lub podobnego cuda znowu ?![]()
Poszperam, dziękiEwa L. pisze:Zajrzyj na Izy wątki bazarkowe - powinno coś takiego być zwłaszcza na tym pierwszym.
isabell36 pisze:przecież ja baluję![]()
w domu, w spokoju - jutro nie będę miała kaca![]()
o 24 odpalamy Piccolo - brzoskwiniowy ... mniam
wy też w domu ?

isabell36 pisze:dzisiaj wpłynęła wpłata od Ewa L.![]()
we wtorek jadę na zakupy - kupię betaglutan i puchy bo mi się już kończą![]()
a teraz spadam robić rzemyki do wisiorków i bransoletkę dla weliny![]()
aha wypuściłam dzisiaj Bossa - jest ciepło: 6,5 stopnia - chyba nie będę go zabierała na noc do piwnicy - jak myślicie ?
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:dzisiaj wpłynęła wpłata od Ewa L.![]()
we wtorek jadę na zakupy - kupię betaglutan i puchy bo mi się już kończą![]()
a teraz spadam robić rzemyki do wisiorków i bransoletkę dla weliny![]()
aha wypuściłam dzisiaj Bossa - jest ciepło: 6,5 stopnia - chyba nie będę go zabierała na noc do piwnicy - jak myślicie ?
Myślę że nic mu nie będzie bo nie ma przymrozku. Do połowy stycznia mają być takie wysokie temperatury a później ma się ochłodzić. Przez ten czas przyzwyczai się do zmiany temperatury.

isabell36 pisze:też myślę, że czas na niego![]()
obejrzę go jak będzie wyglądał rano![]()
pomału tworzę biżutki na następny bazarek - tym razem na karmę dla podwórkowców - teraz przychodzi 6 kotów - Krówek dołączył do nich w jedzeniu i schodzi mi 3 puszki dziennie + suche, a w mrozy chcę im dawać więcej ...
jak myślicie robić nowy, czy reaktywować ten ? chyba zrobię nowy ...

mir.ka pisze:i Kubie linka od razu podeślij

AnnAArczyK pisze:A dzisiaj przyszły:)
Wisiorek jest śliczny i cała reszta też![]()
Dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości