CHOCO i Nero zapraszają po raz 4!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 12:31 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Zaglosowalam i podnioslam watek ;) :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto gru 31, 2013 21:01 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

zaśpiewały wiatry
w tęczowej kołysce
tańczyły gałęzie
z potężnym wichrzyskiem

zapłakały chmury
deszczu lały strugi
a za mostem z tęczy
kotów orszak długi

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 31, 2013 21:39 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Nie strzelaj - boimy się huku a strzelanie i huk petard rozpoczął się już przed Wigilią... siedzimy bezpieczni zamknięci w domu :(

Dlaczego dziś taki wiersz - u nas jest ładnie :)

Życzę Wam W Nowym Roku 2014 wszelkiego Dobra, Miłości, ciepła i cudownie spędzonego czasu z bliskimi Waszego serca. Niech ten okres spowoduje iż nasze życie stanie się lepsze i radośniejsze.

Życzę także by nadchodzący Nowy 2014 Rok był rokiem wielu zmian na lepsze i prawdziwego zadowolenia z każdego dnia, który otrzymujemy, przeżywamy.
Każdy dzień jest niepowtarzalny i może być na karcie naszego życia pięknym, jasnym elementem Dobra, które czynimy lub szarą kartą.

Najważniejsze abyśmy umieli zawsze opowiadać się za Dobrem i Miłością - to daje nam prawdziwe szczęście i Radość w sercu.
Bądźcie zdrowi, radośni i uśmiechnięci w tym pięknym czasie.
Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro
...i więcej życzliwości i uśmiechu życzę WAM kochani :1luvu:
Najważniejsze, zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz zdrowia dla Was Wszystkich a cała reszta jakoś się ułoży! :ok:
Pięknych chwil w gronie rodziny i najbliższych i spełnienia marzeń w Nowym Roku 2014
Ewa&Choco&Nero z Rodziną

Była prośba o PA w Twoim mieście!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 01, 2014 15:01 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Czyżbym była pierwsza w tym roku?

MaryLux

Post » Śro sty 01, 2014 15:04 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

:roll: U nas podobnie- kanonady trwaly duzo wczesniej i beda trwaly w najblizszych dniach.

Życzę zdrowia i wielu powodów do radości w 2014 :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro sty 01, 2014 15:45 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: I najlepszego w nowym Roku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 01, 2014 18:44 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 01, 2014 23:33 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

MaryLux pisze:Czyżbym była pierwsza w tym roku?
Tak :D
anulka111 pisze: :roll: U nas podobnie- kanonady trwaly duzo wczesniej i beda trwaly w najblizszych dniach.
Życzę zdrowia i wielu powodów do radości w 2014 :kotek:
Myszolandia pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu: I najlepszego w nowym Roku :ok: :ok: :ok:
dorcia44 pisze:Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku :piwa:
MaryLux pisze:Obrazek
Bardzo Wam dziekuujemy :1luvu: Jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być
i z nadzieją bez której nie da się żyć!
Szczęśliwego Nowego 2014 roku :D

….
Jak Wasze zwierzaki zniosły huk petard? Jeszcze dziś widziałam bardzo dużo czynnych stoisk ze sprzedażą petard i ogni sztucznych :(
Moi różnie – Choco na petardę zareagowała tylko raz gdy huknęła 20 metrów od niej. Z hałasów boi się tylko wiatru i odkurzacza…
Neruś przemieszczał się dość nerwowo po mieszkaniu. Niestety nawet koło drugiej na ulicy pod oknem bawiono się rzucaniem petard. Chciałam przytulić maluszka i położyć się z nim na piętrowym łóżku Krzysia – wyrwał mi się i gdzieś uciekł po pierwszej petardzie. Prawdopodobnie schował się gdzieś w pokoju po drugiej stronie mieszkania. Moi już zasnęli więc nie mogłam szukać do skutku….
Bardzo wcześnie około północy kilkakrotnie było słychać karetki pogotowia jeżdżące na sygnale :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sty 02, 2014 14:44 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Inka się bała - schowała się w łazience, w ulubionym miejscu Pigułki - siostry Psota. Jak petardy zelżały, poszła do kuwety, ale jakiś spóźniony strzał ją wystraszył i sporą część urobku wysaneczkowała po podłodze.
viewtopic.php?f=46&t=137678&start=1530 Niech się ten rok szybko skończy

MaryLux

Post » Czw sty 02, 2014 23:02 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Moja Miśka teraz ma totalną zlewę na strzelanie,ale jak była mniejsza,bardzo sie bała
Kiedyś schowała się w sofie i nie mogła z niej wyjść,musiałam ją wyciągać niemal siłą
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 03, 2014 22:44 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Czy Wasze pozostałe zwierzaki jakoś reagowały na huk petard? Wiem tylko jak Inusia i Mysia :)
Moi stopniowo się przyzwyczajają – dziś było słychać huk gdzieś już daleko!
……
Jak Waszym kotkom spodobały się choinki? Czy stoją nienaruszone ?
Nerutek baaardzo dba żebyśmy nie zmęczyli się podczas rozbierania naszej.
Bardzo porządnie zdejmuje łańcuchy i dba żeby zmniejszyła się ilość baniek do schowania na kolejny sezon
….
Moje akcje, wątki konkursowe, które prowadzę często zmieniają się w mój monolog, prawie nikt – nawet Znajomi, nie zauważa powtarzanej na każdym wątku prośby o dołączenie do akcji lub „polubienie” jakiejś strony !
Nawet Was tam nie ma :(
Czasem zastanawiam się czy to co robię ma sens…. :(

Jasnym promyczkiem dla mnie była wiadomość, którą ostatnio odebrałam – w sprawie , którą się zajęłam będzie a właściwie częściowo już jest pozytywny wymierny efekt, który mam nadzieję że zmieni się w dłużej trwającą bliższą znajomość… :ok:
…..
Telefony, Internet!
Bardzo zachęcające są oferty Orange…. Chociaż z drugiej strony opinię słyszę całkiem inną :( … Może to bardzo pechowe urządzenia, nie wiadomo…
Robert jest zadowolony….

Nie dałam rady w okresie świąteczno-noworocznym odezwać się do DT Nerunia…. Wiadomość wróciła…. :( Nie wiem w jakiej sieci jest ten nr…. Zaczyna się od 693…

Już weekend! Mgła i mżawka…. Na forum i w necie nie widać prawie nikogo….
Jak jest teraz u Was w pracy i w domu - dużo pracy czy spokojnie i stabilnie? Jak się czujecie?
Dobranoc! Życzę miłych snów… :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Sob sty 04, 2014 14:25 Re: CHOCO już 8-letnia i Nero zapraszają po raz 4!

Mry :) Byłam wczoraj na kijach z koleżanką. Wiśnia jedna zabawiła się w "przenośnik" - przekazała mi wirusa od innej naszej wspólnej znajomej, a sama ani kichnie! :evil:

MaryLux

[poprzednia][następna]