Stary Rok mija, lecz marzenia zostają,
niech one się WAM wszystkie spełniają
i z Nowym Rokiem niech los WAM się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.
Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:Byłam rano u Bossa - przed pracą 5 minut - szybkie głaski i jedzonko![]()
jak wróciłam koło 13 "oporządziłam" podwórkowce: antybiotyk dla Urwisa bo zaczął chrypieć przez nosi znowu nelka83 poratowała mnie antybiotykiem
![]()
reszta dostała uodparniające, kupione na pierwszej wizycie u weta, który skroił mnie 125 zł za 2 pudełka bioimmuneksu i 5 tabletek antybiotyku dla Kotki Polki, która pierwsza zachorowała
![]()
ponieważ mimo chłodu było słonecznie i sucho wzięłam Bossa na spacer po podwórkupochodził troszkę i chętnie wrócił do piwnicy - ma tam w miarę ciepło, micha i głaski trzy razy dziennie
![]()
wieczorkiem znowu byłam u niego - nie za bardzo bał się strzałów - ale dopiero się zacznie![]()
![]()
no nic ma przykryty kartonik-budkę i może się tam schować - te na zewnątrz mają gorzej
![]()
![]()
![]()
przypominam, że licytacja trwa tylko do 24
isabell36 pisze:przecież ja baluję![]()
w domu, w spokoju - jutro nie będę miała kaca![]()
o 24 odpalamy Piccolo - brzoskwiniowy ... mniam
wy też w domu ?
anna09 pisze:Nr 2 za 25 zł.
anna09 pisze:Nr 2 za 25 zł.
welina pisze:A ja bym chciała jeszcze rzemyk do kota hmmm... i jeszcze coś chciałam ale starocie musi sobie przypomnieć
isabell36 pisze:welina pisze:A ja bym chciała jeszcze rzemyk do kota hmmm... i jeszcze coś chciałam ale starocie musi sobie przypomnieć
Ewuś podaj długość rzemyka to zrobię - czarny, nie za gruby prawda ?
welina pisze:isabell36 pisze:welina pisze:A ja bym chciała jeszcze rzemyk do kota hmmm... i jeszcze coś chciałam ale starocie musi sobie przypomnieć
Potrzebuje 2 rzemyki : 80 cm i 90 cm.I bransoletkę taką ze sznurka na stałe nie zdejmowaną czarną z koniczynką. obw, łapy 18 cm.Przyniesie mi na pewno szczęście na urodziny bo ty zrobisz zdolnymi łapkami
Ten dłuższy rzemyk może być grubszy bo do dużej zawieszki. A zawieszkę wodniczka masz ?
isabell36 pisze:welina pisze:isabell36 pisze:welina pisze:A ja bym chciała jeszcze rzemyk do kota hmmm... i jeszcze coś chciałam ale starocie musi sobie przypomnieć
Potrzebuje 2 rzemyki : 80 cm i 90 cm.I bransoletkę taką ze sznurka na stałe nie zdejmowaną czarną z koniczynką. obw, łapy 18 cm.Przyniesie mi na pewno szczęście na urodziny bo ty zrobisz zdolnymi łapkami
Ten dłuższy rzemyk może być grubszy bo do dużej zawieszki. A zawieszkę wodniczka masz ?
Rzemyki mam - czekam jedynie na końcówki
sznurek czarny na bransoletkę mam
koniczynkę mam
zawieszkę wodnika mam - ale taką małą do bransoletki, no i nie ma na niej figurki, a jedynie symbol - chcesz zobaczyć na zdjęciu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości