Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
U mnie koty się obudziły , chyba myślą , że to pora na jedzenie dobranoc
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Więcej nie wymyślę, bo cosik mnie łepetyna boli. Nie wiem od czego
jak to po czym ? po tym huku co był za oknem na pewno nie po
Śpicie ? ja już gotowa do wyjścia ,oj nie pospałam ,ale to już norma Szatany od 4 gonitwy urządzały ,polowania ...jak ich nie rozłączę to mnie zamordują Domki ,domki przybywajcie i kociny zabierajcie Dosiego Roku
W TYM NOWYM ROKU ŻYCZĘ ZDROWIA ,BO TO NAJWAŻNIEJSZE. MIŁOŚCI BO TO SENS ŻYCIA WIARY BO POZWALA PRZETRWAĆ TRUDNE CHWILE NADZIEI BO WTEDY NIEMOŻLIWE STAJE SIĘ MOŻLIWE I DOCZESNYCH BOGACTW BO SPRAWIAJĄ ŻE ŻYCIE STAJE SIĘ PROSTSZE życzę Wam i sobie też
Pięknie dziękuję za życzenia Pelna animuszu jechałam do pracy ,wracam juz ciut zmęczona marze aby już być w domu i nic nie robić ale dadzą to nic nie robić Dobrze skończyłam nowy rok i dobrze zaczęłam