Hej bazarek zawieszony na okres zimy,bo nie jestem w stanie chodzić na pocztę, ale to nieznaczy, że nie możecie napisać czy przesyłki doszły i czy wszstko ok. z Okazji Gwiazdki, każdy ma jakiś upominek w środku
Przybyło mi siwych włosów , zmarszczek i... kilogramów ale to nie był zły rok, i tego życze Wam wszystkim Kochani, Dobrego Roku 2014, niech będzie najpiękniejszym rokiem z dotychczas przeżytych
Szczególne podziękowania i wyjątkowe życzenia składam Ciociom Avatarka To także dzięki Wam mogę ten rok nazwać Dobrym, Dziękuje
Bazarek nie jest zamknięty, został zawieszony na czas zimy, której nie ma, więc zaczęłam zbierać różne drobiazgi na bazarek, tym razem, to nie moje prace, mnie zdrowie nie pozwala teraz siedzieć na forum, a tym bardziej "dłubadź" , ale pojawią sie jeszcze inne ciekawe wisiorki i różne gadżety nie biżuteryjne, za naprawdę świetne ceny
Ostatnio edytowano Sob sty 11, 2014 19:28 przez Edyszka, łącznie edytowano 1 raz
To ja poproszę nr 3 - te długie z kryształkami, nr 5 i nr 8. A w ogóle to się nie mogłam zdecydować, bo nie tylko te 3 pary kolczyków mnie urzekły... Pozdrawiam
Czy Ciebie , to nie wiem, ale Twój gusst biżuteryjny raczej tak, dlatego kombinowałam, wystawić nie wystawić bo nie wiem na czym to polega ale hasło, "zrobisz sobie drugie" u mnie nie wychodzi
Dziewczyny, wysyłka dopiero w piątek najwcześniej, bo teraz to jedyny dzień, kiedy mam szanse na otwartą poczte doczłapac.... Pamiętacie konto Fundacji? prosze o dopisek "bazarek Avatarka i nick