Miziak Tygrysek - w DS!!!!dobre wieści z domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 20:26 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

ewa_mrau pisze:się cieszę, że Tygrys znalazł dom!
... mry!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 29, 2013 20:27 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Myszolandia pisze:to teraz za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Za każdy dzień w nowym domku! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon gru 30, 2013 23:14 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

i czekamy na dalsze wieści,foteczki,lub cokolwiek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 09, 2014 18:07 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 09, 2014 18:08 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Ale co się stało, dlaczego tak?

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw sty 09, 2014 18:16 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

To już niech sama Ewuś napisze może
Sorki Ewuś,że tak sie wyrwałam,ale im szybciej się nagłośni,tym szybciej może znajdzie godny siebie domek :oops: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sty 09, 2014 18:22 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Myszolandia pisze:To już niech sama Ewuś napisze może
Sorki Ewuś,że tak sie wyrwałam,ale im szybciej się nagłośni,tym szybciej może znajdzie godny siebie domek :oops: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

...
biedny Tygryś :( :( :(

Spilett

Post » Czw sty 09, 2014 18:34 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Sprawa jest tym bardziej dla mnie przykra bo kot tu nic nie zawinił.
Okazało sie że rezydent źle znosi obecność Tygryska obsikując co sie da a ponieważ nie jest kastrowany to smrud jest okropny i zaczynają skarżyć się sąsiedzi. Jednym słowem pani sobie nie radzi z opieką nad dwoma kotami.
Ponieważ dziewczyny źle zniosły obecność Tygryska nie mogę ich ponownie narażać na stres co za tym idzie nie mogę Tygryska wziąć do siebie, dlatego tak pilnie jest potrzebny domek dla niego.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 09, 2014 18:38 Re: Miziak Tygrysek - oby to był ten DS!

Ewa L. pisze:Sprawa jest tym bardziej dla mnie przykra bo kot tu nic nie zawinił.
Okazało sie że rezydent źle znosi obecność Tygryska obsikując co sie da a ponieważ nie jest kastrowany to smrud jest okropny i zaczynają skarżyć się sąsiedzi. Jednym słowem pani sobie nie radzi z opieką nad dwoma kotami.
Ponieważ dziewczyny źle zniosły obecność Tygryska nie mogę ich ponownie narażać na stres co za tym idzie nie mogę Tygryska wziąć do siebie, dlatego tak pilnie jest potrzebny domek dla niego.

A jakby zebrać na miau kasę i Bartka wykastrować?

Spilett

Post » Czw sty 09, 2014 18:42 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Pani sobie nie radzi z opieką nad jednym kotem, skoro go nie wykastrowała :(
chyba nie będę zdziwiona, jeśli Bartek będzie dalej znaczyć potężnie dom :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 09, 2014 18:52 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

MalgWroclaw pisze:Pani sobie nie radzi z opieką nad jednym kotem, skoro go nie wykastrowała :(

Masz rację Małgosiu. Wiedziałam że Bartek jest wychodzący i ma ok 15 lat ale co do kastracji nie potrafiła mi powiedzieć. Teraz okazało się że nie jest i znaczy jak opętany.
Może wyjdę na złośliwą ale chyba nie miałabym nic przeciwko gdyby znaczył dalej :twisted:
Gdy już było wiadomo że go weźmie zgłosiła się też dziewczyna chętna na Tygryska. Głupio wydawało mi się że może lepszym domkiem jest taki który miał już do czynienia z kotem bo dla dziewczyny byłby to pierwszy kot ale teraz widzę jak bardzo się myliłam. :(
Mam nadzieję że dziewczyna się odezwie bo w ostatnim meilu napisała że gdyby Tygryskowi nie poszło w nowym domku to jej propozycja adoptowania go jest nadal aktualna.
Ostatnio edytowano Czw sty 09, 2014 18:56 przez Ewa L., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 09, 2014 18:55 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:Pani sobie nie radzi z opieką nad jednym kotem, skoro go nie wykastrowała :(

Masz rację Małgosiu. Wiedziałam że Bartek jest wychodzący i ma ok 15 lat ale co do kastracji nie potrafiła mi powiedzieć. Teraz okazało się że nie jest i znaczy jak opętany.
Może wyjdę na złośliwą ale chyba nie miałabym nic przeciwko gdyby znaczył dalej :twisted:
Gdy już było wiadomo że go weźmie zgłosiła się też dziewczyna chętna na Tygryska. Głupio wydawało mi się że może lepszym domkiem jest taki który miał już do czynienia z kotem bo dla dziewczyny byłby to pierwszy kot ale teraz widzę jak bardzo się myliłam. :(

A masz jeszcze kontakt do niej, do tej dziewczyny? Może wciąż szuka kota?

Spilett

Post » Czw sty 09, 2014 18:58 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Spilett pisze:
Ewa L. pisze:

A masz jeszcze kontakt do niej, do tej dziewczyny? Może wciąż szuka kota?

Mam tylko meilowy kontakt. Podawałam jej swój nr. telefonu ale jej nie mam. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 09, 2014 18:59 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

Ewa L. pisze:Mam nadzieję że dziewczyna się odezwie bo w ostatnim meilu napisała że gdyby Tygryskowi nie poszło w nowym domku to jej propozycja adoptowania go jest nadal aktualna.

Za to potrzymam mocne kciuki. Czasem domy, które nigdy nie miały kota, są o wiele lepsze, jeśli słuchają, chcą się uczyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 09, 2014 19:00 Re: Miziak Tygrysek - znów pilnie potrzebuje DT lub DS!!!!

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:Mam nadzieję że dziewczyna się odezwie bo w ostatnim meilu napisała że gdyby Tygryskowi nie poszło w nowym domku to jej propozycja adoptowania go jest nadal aktualna.

Za to potrzymam mocne kciuki. Czasem domy, które nigdy nie miały kota, są o wiele lepsze, jeśli słuchają, chcą się uczyć.

Napisz do niej Ewuś, oby było ok!

Spilett

[poprzednia][następna]