Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Pościeli trochę dowiozłam. Nie wiem, co było w paczkach, które zabrałam wieczorem z lecznicy.
Wieczorem rozmawiałam z Agnieszką. W tej chwili najbardziej potrzebne są sprzęty wyposażenia domu: sztućce, ręczniki, noże, garnki, naczynia kuchenne, kuchenka, czajnik, bojler, kubki, może ktoś ma na zbyciu jakiś telewizor, niepotrzebny laptop dla dziewczynki. Ja jutro do południa dowiozę trochę nowych ręczników, dwa opakowania sztućców stołowych.
Nie zapytałam, jak z chemią (proszki do prania itp). Wprawdzie tego tematu też nie poruszałam, ale na 100% potrzebne będą rękawice robocze i jakiś sprzęt do ogarnięcia działki.
MAXYMA pisze:Inga
Wiktoria duża dziewczynka ale tak obrazowo napisz
wzrost, rozmiar ciuszków góra i spodenek
Femka pisze:.........
I jeszcze jeden aspekt, który mi się nasunął. To, co robimy teraz, to pomoc bardzo doraźna. Wiosną, jak wszystko dobrze pójdzie, ci państwo będą musieli pomyśleć o budowie nowego domu, do którego będą potrzebowali absolutnie całego wyposażenia. Nie mam jeszcze żadnego konkretnego pomysłu, nawet mglistego zarysu, ale warto już teraz pomyśleć o pomocy mniej doraźnej, w późniejszym terminie.
............
Amika6 pisze:CoolCaty, czy mam wysyłać te buty o których pisałam na str. 2 ?
CoolCaty pisze:Amika6 pisze:CoolCaty, czy mam wysyłać te buty o których pisałam na str. 2 ?
tak, proszę wyślij - będą dla pani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1470 gości