iza.73 pisze:przeczytałam Iza, dużo informacji.Ogonek wskoczył na stół do jedzenia,zjadł jednego chrupka i lizał inne,mokrego nie chciał ale wypił mleko.Wygląda dużo lepiej
Ale jestem szczęśliwa, cudowne wieści, silny kocurek!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza.73 pisze:przeczytałam Iza, dużo informacji.Ogonek wskoczył na stół do jedzenia,zjadł jednego chrupka i lizał inne,mokrego nie chciał ale wypił mleko.Wygląda dużo lepiej
iza.73 pisze:Ogonek nadal dostaje kroplówki,jest słaby ale walczy,dużo śpi,a ja go nie budzę niech regeneruje siły.Co jakiś czas zaglądam do łazienki bo tam nadal koczuje. Jak zrobimy powtórkę badań to będziemy wszystko wiedzieć. Na razie proszę o kciuki za Ogonka
iza.73 pisze:Mam dobre wieści.Ogonek zjadł po raz pierwszy suchą karmę trzustkową, a co najważniejsze i swiadczy o poprawie zaczął dbać o futro,lizał je dzisiaj.Oczywiście kroplówki, zastrzyki, witaminy i interferon podawany jest nadal.Jestem taka szczęśliwa ze się nie poddałam i walczyłam ,no i za pomoc Izie, bo to ona nakierowała mnie żeby zrobić trzustkę a nie wierzyc ze to nerki.Poprawę widać gołym okiem.Jest jeszcze słaby ale to w porównaniu z 4 dniami wcześniej to super zdrowy kot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 56 gości