Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III-ciorna pątera

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 14:46 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III

MaryLux pisze:Obrazek

O, tak, właśnie tak! Miałabym ochotę wystrzelać parę osób! :evil:
Na szczęście za 45 minut do domciu!!!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon gru 30, 2013 14:47 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

O, tak, właśnie tak! Miałabym ochotę wystrzelać parę osób! :evil:
Na szczęście za 45 minut do domciu!!!

Wiedziała Inka, co Ci podesłać :wink:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 31, 2013 7:53 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Tak, właśnie tak. Rocznica.

Minęła wczoraj. Ale najpierw ktoś był zapomniał wejśc na miau, a później nie było już czasu :oops:

30 grudnia 2012 roku wróciłam z wyprawy do sklepu - ze śmietnikiem po drodze - bez zakupów co prawda, ale za to z małym czarnym głodnym, płaczącym i okropnie przeziębionym.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 31, 2013 8:52 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

A terazs już nie jest małe i płaczące i na pewno nie jest przeziębione. Podejrzewam, że po Ofelii jest to najbardziej kochane przez Ciebie stworzonko na świecie :)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Wto gru 31, 2013 9:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Małe to dla mnie będzie zawsze :wink:. Takie toto szczuplutkie, długonogie, ciapowate :1luvu: Płakać nie płacze - zamiast tego śpiewa arie operowe. No i odpukać zdrowa, chwilowo nawet uszy ma całkiem całkiem.

W nocy pannice albo świętowały rocznicę, albo przygotowywały się kondycyjnie do sylwestra. Rozrabiały jak pijane zające. Obie. Wydaje mi się nawet, że prym wiodła Ofelia. Nie mogłam ich uspokoić. One galopowały jak stado mamutów włochatych, tłukły się, ja nie mogłam zasnąć i tylko czekałam, aż sąsiedzi przyjdą z pretensjami, względnie załomocą miotłą w sufit.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 31, 2013 9:54 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Niech tych kolejnych, szczęśliwych rocznic będzie przed Wami jak najwięcej :1luvu:

Moje też dziś szalały całą noc. Teraz śpią a ja ziewam. Paskudy jedne.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto gru 31, 2013 10:06 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Blekitny.Irys pisze:Niech tych kolejnych, szczęśliwych rocznic będzie przed Wami jak najwięcej :1luvu:

Moje też dziś szalały całą noc. Teraz śpią a ja ziewam. Paskudy jedne.

Dziękujemy :D
Moje pannice pewnie też odsypiają nocne harce. A ja muszę jeszcze wytrzymać parę godzin w pracy. Tyle, że straciłam zapał do roboty :? Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce...
Nawet mój komputer nie chce dzisiaj współpracować. Już dwukrotnie odmówił współpracy. To chyba jakiś znak...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 31, 2013 11:09 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

MB&Ofelia pisze:Małe to dla mnie będzie zawsze :wink:. Takie toto szczuplutkie, długonogie, ciapowate :1luvu: Płakać nie płacze - zamiast tego śpiewa arie operowe. No i odpukać zdrowa, chwilowo nawet uszy ma całkiem całkiem.

W nocy pannice albo świętowały rocznicę, albo przygotowywały się kondycyjnie do sylwestra. Rozrabiały jak pijane zające. Obie. Wydaje mi się nawet, że prym wiodła Ofelia. Nie mogłam ich uspokoić. One galopowały jak stado mamutów włochatych, tłukły się, ja nie mogłam zasnąć i tylko czekałam, aż sąsiedzi przyjdą z pretensjami, względnie załomocą miotłą w sufit.

Też życzę Ci jak najwięcej rocznic z Twoją małą, łobuzowatą, ciapowatą, czarną Carmen, której uratowałaś życie :1luvu: I jak najwięcej wspólnych lat z dostojną książniczką Ofeliją :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak łatwo się domyślić, poryczałam się przy pisaniu.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto gru 31, 2013 11:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

W Nowym Roku życzymy Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil.
Niech taneczny, lekki krok
będzie z Tobą cały rok.
Niech prowadzi Cię bez stresu
od sukcesu do sukcesu.
Obrazek Obrazek
i ich Duzi .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto gru 31, 2013 11:14 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Po raz drugi życzenia od całej niebieskiej mafii :mrgreen:

Ofelku i Carmen fczoraj nalałyśmy dużym do łuszka :ryk:
Bo ich nie było, a jak wrócili i siem połozyli to było mokro i w nagrode dostałysmy takie smaczne kaczki co uschły.
Bardzo nam smakowały i chcemy ich DUŻO.
Lisamy was po nosach.
Szajka i Grandzia - sikuny :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto gru 31, 2013 12:00 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Obrazek
Życzenia skopiowane :oops: ale lepszych chyba sama bym nie wymyśliła.
Dodam do nich tylko - Wszystkiego Naj-kociego w Nowym Roku!

(no, niestety, nie puszczą nas dzisiaj wcześniej do domu, trzeba posiedzieć jeszcze kilka godzin w robocie :roll: )
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 31, 2013 14:13 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Wspaniałej zabawy sylwestrowej i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy Alienor z Alą i stadkiem
Obrazek
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 31, 2013 14:29 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Ósemka mi rośnie. Ćmi co nieco. Da się wytrzymać, w końcu to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
Będę się wieczorem znieczulać winkiem :mrgreen:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 31, 2013 17:44 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna Carmen III - rocznica

Zdrowych koteczków,
nowych wąteczków,
kupek bez smrodu,
nowego samochodu,

długiego życia,
udanego pożycia,
samych szczęśliwości,
dużo zdrowia i radości!

Życzy Perełka, Puszynka, Szaruś i Duzi :)

Obrazek
Obrazek

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]