Zosik pisze:[...]Jedna osoba nie rozliczyła mi się z bazarku, więc już chyba nie będę czekać i rozliczę to, co dostałam.[...]
... to ja

wyślę jutro, jak bumbum!
poproszę jeszcze raz nr konta
... mry!
Moderator: Moderatorzy
Zosik pisze:[...]Jedna osoba nie rozliczyła mi się z bazarku, więc już chyba nie będę czekać i rozliczę to, co dostałam.[...]
ewa_mrau pisze:Zosik pisze:[...]Jedna osoba nie rozliczyła mi się z bazarku, więc już chyba nie będę czekać i rozliczę to, co dostałam.[...]
... to ja![]()
wyślę jutro, jak bumbum!
poproszę jeszcze raz nr konta
... mry!
Zosik pisze:Dobra słuchajcie ja myślę, że czas wystartować z pierwszym bazarkiem RZDNNP (dla przypomnienia - Rzeczy Zupełnie Do Niczego Nie Potrzebnych).
Proszę zgłaszać swoje fanty! Każdy może coś zaproponować.
Warunek jest taki, że rekwizyt ma spełniać kryterium RZDNNP.
Fantów oczywiście nikomu nie wysyłamy.
Edit: A tu jest wyjaśnienie skąd wziął się pomysł na ów bazarek: viewtopic.php?f=21&t=155387&start=300#p10292715
Sarah DeMonique pisze:Zosik pisze:Dobra słuchajcie ja myślę, że czas wystartować z pierwszym bazarkiem RZDNNP (dla przypomnienia - Rzeczy Zupełnie Do Niczego Nie Potrzebnych).
Proszę zgłaszać swoje fanty! Każdy może coś zaproponować.
Warunek jest taki, że rekwizyt ma spełniać kryterium RZDNNP.
Fantów oczywiście nikomu nie wysyłamy.
Edit: A tu jest wyjaśnienie skąd wziął się pomysł na ów bazarek: viewtopic.php?f=21&t=155387&start=300#p10292715
to o coś takiego chodzi. bo ja pierwszy raz tutaj...
- skasowany bilet komunikacji miejskiej z Krakowa (1 zł - za druk i tusz z kasownika)
- guzik z garsonki (2 zł - jeden samotny i raczej niepotrzebny)
- kasownik z języczkiem (25 zł - dla konesera mogę wysłać, bo jest to Rzecz Mnie Osobiście Nie Potrzebna)
- pakiet kartek zadrukowanych z jednej strony - 3 x po 10 szt. (każdy pakiet w cenie 2 zł)
- grzebień (do czego służy każdy wie. na zbyciu 2 wąskie i krótkie po 1 zł każdy)
- zeszyt z rysunkami mojego dziecka (o ile to mozna rysunkami nazwać... 1 zł)
jeśli tak, to znajdzie się jeszcze parę ciekawych rzeczy
Sarah DeMonique pisze:to o coś takiego chodzi. bo ja pierwszy raz tutaj...
- skasowany bilet komunikacji miejskiej z Krakowa (1 zł - za druk i tusz z kasownika)
- guzik z garsonki (2 zł - jeden samotny i raczej niepotrzebny)
- kasownik z języczkiem (25 zł - dla konesera mogę wysłać, bo jest to Rzecz Mnie Osobiście Nie Potrzebna)
- pakiet kartek zadrukowanych z jednej strony - 3 x po 10 szt. (każdy pakiet w cenie 2 zł)
- grzebień (do czego służy każdy wie. na zbyciu 2 wąskie i krótkie po 1 zł każdy)
- zeszyt z rysunkami mojego dziecka (o ile to mozna rysunkami nazwać... 1 zł)
jeśli tak, to znajdzie się jeszcze parę ciekawych rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości