Koty z Elektrociepłowni Siekierki - proszę o zamknięcie wątk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 28, 2013 17:14 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

3mam :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob gru 28, 2013 18:03 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

AnielkaG pisze:Pilnie poszukuje tymczasu dla kocurka półrocznego, dlugowlosego, w typie Norwega. Zdjecia będà wieczorem.

:!:

brawo, fajnie, ża łapanka udana.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie gru 29, 2013 10:17 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Gustaw:
Obrazek
Obrazek

Kocurek półroczny- siedmiomiesięczny, długowłosy, bury. Bardzo miły. Trochę chudy. Będzie wykastrowany dziś i nie mam co z nim zrobić. Nie powinien tam wracać bo inne koty go biją i odganiają od jedzenia. Zdecydowanie odstaje poziomem odżywienia od reszty kotów.
AnielkaG

Post » Nie gru 29, 2013 10:58 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

"Trochę" chudy? :(
Na focie wygląda koszmarnie

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie gru 29, 2013 11:12 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Troszkę dziwnie wygląda ten Gucio :(

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie gru 29, 2013 16:39 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Chuda to jest czarna kotka, która wylądowała u mnie. NIGDY nie widziałam tak wychudzonego kota. A ma apetyt.
Tam koty zlizują wodę z podłogi bo nie mają misek z wodą. :( To wstyd że tak bogaty zakład nie kupuje zwierzętom karmy ani przez ostatnie 12 lat (tyle mają najstarsze kotki które rodzą 2-3 razy w roku) nikt nie pomyślał o sterylizacji.
AnielkaG

Post » Nie gru 29, 2013 20:23 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Mam do oddania dosyć małe legowisko dla kota. W sumie nie używane. Moja kotka wybrała fotel. Przyda się?

Kassia1973

Od: Pt wrz 06, 2013 22:28

Post » Nie gru 29, 2013 22:56 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Mam do oddania dosyć małe legowisko dla kota. W sumie nie używane. Moja kotka wybrała fotel. Przyda się?

chętnie przygarnę, kociaki śpią w skrzynce po pomarańczach
AnielkaG

Post » Pon gru 30, 2013 12:57 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Gordon (burasek malutki) pojechał do DS, będzie mieszkał z kotką 1, 5 roczną.

Gustaw jest u mnie. Chodzi po pokoju i popłakuje. Ciągle by jadł. Będzie z niego piękny kot.
Obrazek
Obrazek

Mam prośbę o starą pościel, ręczniki, koce itd. Chętnie przygarnę plastikowe miski, musimy zawieźć do Elektrociepłowni, na wodę.
Kociakom trzeba zmieniać posłąnko codziennie.

Stara kotka Iskierka trochę się ożywiła.
Obrazek

W sobotę jedziemy na Siekierki znowu.
AnielkaG

Post » Pon gru 30, 2013 14:48 Re

Bardzo się cieszę, że Gordonek znalazł dom :dance: :dance2:
kicikicimiauhau

Post » Pon gru 30, 2013 19:08 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Witaj AnielkoG

Chętnie wyekspediuję posłanie a i michy ze dwie się znajdą dla małych kociambr. :kotek:
Mam za mało postów by rozmawiać na privie.
Jak zrobimy przekazanie i przejecie :) ?

Kassia1973

Od: Pt wrz 06, 2013 22:28

Post » Śro sty 01, 2014 14:55 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Dziś Małgosia odwiozła dwa kocurki. Była akurat Pan "zorientowany" w kotach. Powiedział że Gustaw ma 2-3 lata, że zawsze oddawał jedzenie kociakom , spał z nimi jak matki je zostawiały. Kocury go biły. Dlatego jest taki chudziutki, choć ma piękne, zdrowe zęby. Będziemy mu szukać domu bez kotów albo z kotem młodszym, bo widocznie ma tendencję do bycia najniżej w hierarchii.
W jego sprawie dzwoniła już jedna Pani, obiecywała wizytę wczoraj , ale już nie raczyła się odezwać. Uwielbiam takich ludzi, którzy najpierw gadają długo przez telefon (co też zajmuje mój czas, którego mam b. mało), umawiają się (całe popołudnie siedziałam w domu i czekałam) a potem już milkną na zawsze (bo w sumie po co jakiś tam szacunek dla kogoś kto jest na tyle głupi że zajmuje się nieswoimi kotami :evil: ).

Czarna koteńka Iskierka moim zdaniem ma chore nerki, robię jej kroplówki, choć baaardzo się jej to nie podoba, pewnie w przyszłym tygodniu zrobimy badania. Teraz to nawet nie było szansy na pobranie jej krwi, bo jest tak wyniszczona. Je równie nierówno jak moja Niespodzianka, czyli jednego dnia całego Gourmeta, a drugiego muszę stawać na rzęsach żeby choć coś skubnęła. Na szczęście Sheba owoce morza działa zawsze.
AnielkaG

Post » Czw sty 02, 2014 22:39 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Nikt tu do nas nie zagląda :( Nikogo nie interesują te koty...trudno.
AnielkaG

Post » Czw sty 02, 2014 23:03 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

Czytam, ale za wiele nie mam jak pomóc. Mam kupione nowe, czyste, takie miseczki plastikowe,

ObrazekObrazek
Nie wiem czy one Tobie odpowiadają, bo są bardzo lekkie i nie wiem czy będą użyteczne na halach gdzie przebywają koty. Mam ich 70 sztuk mogę oddać. Rozpuściłam wici co do szmatek ,ręczników itp.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw sty 02, 2014 23:49 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

AnielkaG pisze:Nikt tu do nas nie zagląda :( Nikogo nie interesują te koty...trudno.

To nie tak .
Anielko może karmiki są potrzebne ,będę budować na dniach ,w przyszłym tygodniu do odbioru :ok:
miski ,pojemniki na wodę ,trochę czegoś do klatek ?
odezwij się na pw :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]