Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Ania nie zmieniaj tematu - o co chodzi z tym "w moim stanie to niewskazane"???![]()
![]()
Milena_MK pisze:Aaaa haA ja już chciałam gratulować
![]()
No cóż, ja jutro pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie (na szczęście tylko na 2 dni i znów wolne). Zastanawiam się, kto jutro mi podniesie ciśnienie...
Spilett pisze:Ania, a z jakiej to okazji się tak pomalowałaś?
vanesia1 pisze:Milena, a propos naszej rozmowy na fejsie, nie przyznam się tam publicznie, ale łapki pomalowałam farbami, najzwyklejszymi akwarelami na potrzebę zdjęcia
Powinnaś poszukać jakiejś henny, najlepiej brązowej, tylko sprawdź ile się utrzymuje, żebys potem nie szła z takimi łapkami do pracy. Polecam też kupić kolorowe cyrkonie i przykleić w kącikach oczu, no i obowiązkowo świecidełko na czoło. Moje wykonane z kilku cyrkonii zlepionych do kupy
No i sztuczne rzęsy, oczy robią tam całą robotę -> np. coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=I5-UlIgGRLg
u Ciebie myślę, że sprawdziłoby się połączenie szmaragdowej zieleni w zewnętrznym kąciku i złotomiedzianego cienia na reszcie powieki
Milena_MK pisze:vanesia1 pisze:Milena, a propos naszej rozmowy na fejsie, nie przyznam się tam publicznie, ale łapki pomalowałam farbami, najzwyklejszymi akwarelami na potrzebę zdjęcia
Powinnaś poszukać jakiejś henny, najlepiej brązowej, tylko sprawdź ile się utrzymuje, żebys potem nie szła z takimi łapkami do pracy. Polecam też kupić kolorowe cyrkonie i przykleić w kącikach oczu, no i obowiązkowo świecidełko na czoło. Moje wykonane z kilku cyrkonii zlepionych do kupy
No i sztuczne rzęsy, oczy robią tam całą robotę -> np. coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=I5-UlIgGRLg
u Ciebie myślę, że sprawdziłoby się połączenie szmaragdowej zieleni w zewnętrznym kąciku i złotomiedzianego cienia na reszcie powieki
Ania - dzięki wielkie, jesteś kochana!!! W zasadzie to może się nie zmyć, do pracy idę dopiero 6 stycznia, nadto u mnie w pracy są bardzo tolerancyjni, środowisko wielokulturowe. Jakby ktoś coś powiedział, to bym go pozwałaA Ty tak ślicznie wyglądasz w tym przebraniu
![]()
![]()
Co do ciucholandów - wczoraj odkryłam, że moj osiedlowy posiada aż cały rząd ubrań w stylu bolywood. I cały rząd pięknych chust po 5 złotych!!!!!! Sama kupiłam sobie taki strój (oprócz chusty na biodra - miałam swoją):
ab. pisze:A gdzie ty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości