Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:i po co ja tam wchodziłam... aż mi ciśnienie podskoczyło, a w moim stanie to niewskazane...
Sarah DeMonique pisze:ja do piękności nie należę, ale do TV się nie pcham. chociaż skoro tyle się na tym zarabia to może powinnam? skoro Chodakowska "odkryła" zestawy ćwiczeń doskonale wpływające na sylwetkę ja "odkryję" cudowne zestawy potraw, dzięki którym sylwetki zyskują Rubensowskie kształty...
moja recepta na sukces? tłuszczyk, tłuszczyk i jeszcze raz tłuszczyk ;D
vanesia1 pisze:Własnie ja pisałam u siebie na wątku, że bardzo boję się problemów z kręgosłupem, zwłaszcza że moja mama bardzo na nie cierpi, i to właśnie motywuje mnie do ruchu
Milena_MK pisze:Ania - na to już wpadły Grycanki
Spilett pisze:Sarah DeMonique pisze:ja do piękności nie należę, ale do TV się nie pcham. chociaż skoro tyle się na tym zarabia to może powinnam? skoro Chodakowska "odkryła" zestawy ćwiczeń doskonale wpływające na sylwetkę ja "odkryję" cudowne zestawy potraw, dzięki którym sylwetki zyskują Rubensowskie kształty...
moja recepta na sukces? tłuszczyk, tłuszczyk i jeszcze raz tłuszczyk ;D
Anka, nie pitol mi tu, bo co prawda nie widziałam Cię, ale jestem przekonana, że jesteś śliczna![]()
![]()
barbarados pisze:Cześć .
Zdrowe podejście do zycia![]()
U mnie orbitrek wylądował w piwnicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości