http://kefirimorfeusz.wordpress.com/201 ... omment-388
i porządne pełne badania (na przykład dla kociej staruszki po 16 latach oddanej jak stary mebel...)

dostałam od moś

sporo fajnych ciuchów! Stan idealny, w mojej opinii jak nowe!
Ceny Kup Teraz z przesyłką - list ekonomiczny polecony na terenie Polski, przy większym zakupie paczka ekonomiczna
Na wpłaty czekam 3 dni robocze, po tym okresie fanty wracają na bazarek.
wysyłka po wpłacie do 3.01, potem dopiero około 15.01
modelka

to lecimy:
1. bluzka promod, pięknie wyszywana, stan bdb, rozmiar, skład - było cena 25 zł z wysyłką jest 15 zł + 6 zł wysyłka

2. sweterek włoski, dzianina + wzór w cętki, skład na focie, stan bdb, rozmiar na oko 38 - było cena 25 zł z wysyłką jest 15 zł + 6 zł wysyłka

3. bluzka letnia DESIGUAL składu brak, stan bdb, rozmiar na oko 36/38 - cena 30 zł z wysyłką sprzedana Gruba Berta

4. bluzka PROMOD - fajne koronkowe detale - patrz foty, stan bdb, skład rozmiar z metki - było cena 25 zł z wysyłką jest 15 zł + 6 zł wysyłka

5. żakiet POLSKI , polyester 100 % , stan bdb, bez podszewki, piękny miły miękki materiał, ładny połysk, elegancka rzecz - na karnawał, eleganckie wyjście ale i do pracy, rozmiar z metki 36, kolor wg mnie ciemna czekolada z odrobiną czerwonego wina

6. żakiet DIVERSE, rozmiar M, skład , stan bdb - trzeba odwłosić trochę bo pochodzi z domu z persami

7. spodnie pudrowy róż PROMOD, rozmiar z metki, stan bdb, skład 98 bawełna 2 elastan - cena 25 zł z wysyłką sprzedane poza forum

8. piękna tunika / sukienka POLSKIEJ firmy click rozmiar z metki 38, stan bdb, - cena z wysyłką 35 zł sprzedana poza forum

a te ciuchy ode mnie dla Kostka, podrzuconego w wigilę, seniora, chudego, biednego...
tu coś o nim:
viewtopic.php?f=20&t=159343
9. bluza promod rozmiar, skład , stan db cena 20 zł z wysyłką sprzedana katka323

10. żakiet C&A rozmiar 34, bez podszewki, stan bdb było cena 25 zł z wysyłką jest 15 zł + 6 zł wysyłka

11. żakiet POLSKIEJ firmy, rozmiar 40, 100 % Polyester, stan bdb, elegancko uszyty - było cena z wysyłką 35 zł jest 15 zł + 6 zł wysyłka

ZAPRASZAM !
_______________________________________________________________________________________________________
rozliczenie
nr 7 i 8 - sprzedana poza forum - 35 zł + 25 (na seniorkę bez imienia) wpłacone 60 zł 50 zł przelane na kaliską staruszkę 30.12
nr 9 - katka323 - 20 zł (na Kostka) wpłacone 20 zł 5 zostaje na wysyłkę 15 przelane na Kostka 30.12
nr 3 - Gruba Berta - 30 zł - wpłacone 30 zł wysyłka 6 zł na koty 24 zł przelane 3.01, fant wysłany 3.01