Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gunia1 pisze:Roxy a co z operacją? Czy myślałaś o niej poważnie, jak tak to na kiedy, co mówią lekarze? Czy byłaś na jakiejś kontroli? Pisz, bo nic nie wiadomo.
lazuralizarynowy pisze:Mój zaczął posikiwać ale tabletki sie kończą. Kiedy Twoja zaczyna kurację ? Chciałam do Ciebie napisac na PW ale juz dwa razy wiadomość wyparowała a to ważne.Może mi sie póżniej uda. Tymczasem chciałabym Ci pomóc. Może zamówić jakies jedzonko dla zwierzaków i Ci wysłać? Co potrzebujesz?
Roxy0311 pisze:Jeśli byś znalazła to jakąs najlepiej dla kotów z problemami z pęcherzem a jeśli nie to zwykłą, taką bytową karmę.
Roxy0311 pisze:Może tę http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... nary/48906, ponieważ napisane jest, że obniża poziom ph moczu. A smak to dla niej bez znaczenia, co do mokrej karmy zachowuje się jak worek bez dna.
Dziękujemy serdecznie, mam nadzieję, że Twojemu Kotu pomoże kuracja tymi lekami :) Pisz jak efekty.
A u Nas nic a nic się nie zmienia, żadnego samowolnego opróżniania pęcherza, dziś ją odsikiwałam z 5 razy i cały czas pełen pęcherz moczu, nie wiem co u niej spowodowało taki moczopędny efekt ;/ dobrze, że jestem w domu, wolę nie myśleć jakby musiała siedzieć z takim wielkim pęcherzem 12 godzin ;/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 345 gości