Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Duża , popraw się
MalgWroclaw pisze:Coś Ty, Inko![]()
mam okropne dziury![]()
Florka chora![]()
Duża załamana
Fasolka
MaryLux pisze:barbarados pisze:Duża , popraw się
Nie, bo się kompleksów (i długów) nabawię kupując jeszcze większe ciuchy.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Niegrzeczna ta twoja Duża że nie dała ci nowych zabawków. My dostałyśmy myszki, ale fajmniejsza jezd sznurufka zez papiórkiem i się nią bawiamy. Mię miątolą, a Małą Ciorną nie bo się boja bo jezd gupia
Książniczka Ofelja lubiejąca-miątolenie
Moja @ mówi, że mi nie kupi nowych myszków, bo się nie bawiam tymi, które mam. A co ja poradzem, że te stare już mi suę znudziły?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Niegrzeczna ta twoja Duża że nie dała ci nowych zabawków. My dostałyśmy myszki, ale fajmniejsza jezd sznurufka zez papiórkiem i się nią bawiamy. Mię miątolą, a Małą Ciorną nie bo się boja bo jezd gupia
Książniczka Ofelja lubiejąca-miątolenie
Moja @ mówi, że mi nie kupi nowych myszków, bo się nie bawiam tymi, które mam. A co ja poradzem, że te stare już mi się znudziły?
myszki szybko się nudzą i trzeba kupować nowe
tosiula pisze:Moja Pysia lubi tylko szare myszki. W innych kolorach nie interesują ją
tosiula pisze:Moja Pysia lubi tylko szare myszki. W innych kolorach nie interesują ją
mir.ka pisze:tosiula pisze:Moja Pysia lubi tylko szare myszki. W innych kolorach nie interesują ją
szare czyli tylko żywe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości