Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 22, 2013 22:43 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Za tydz. wybieramy się do weta, ale jestem dobrej myśli. Nikuśka nadal jest szczęśliwym kotem i nic nie wskazuje, aby coś jej dolegało.

Dla przypomnienia, moja księżniczka ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt lis 22, 2013 23:09 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

z rańca już nie zdążyłam,ale postanowiłam sobie,ze z wieczora Was wyciagnę,no i same sie wyciągnęłyście :1luvu:
Nikutek ,królewno :1luvu:
A to nowe badania będziecie robić jak ostatnio były ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 22, 2013 23:15 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Myszolandia pisze:A to nowe badania będziecie robić jak ostatnio były ?
Tak, dla profilaktyki co 3 m-ce będziemy robić USG, krew, mocz. Czasem pewnie coś więcej, ale na razie nic poważniejszego się nie dzieje.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pt lis 22, 2013 23:23 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

jejku,to już 3 miechy mineły od ostatnich ?jak ten czas zaiwania 8O
eee,dobrze wszystko będzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lis 22, 2013 23:34 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Nooo... czas leci jak szalony...
Obrazek

szybenka

Post » Nie lis 24, 2013 21:11 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Skorzystałam z obecności mamy i mogę Wam pokazać, jak Nikuśka mnie zazwyczaj oblega.
Tak jest stęskniona bliskości.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Nie lis 24, 2013 21:12 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

moje kochane Serduszko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon gru 23, 2013 10:20 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon gru 23, 2013 22:40 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) jest dobrze, nie damy się

Radosnych, spokojnych, pełnych miłości świąt :)
Dla Nikusi duuużo zdrówka.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw gru 26, 2013 13:50 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

Dziękuję za życzenia! :1luvu:

W ostatni świąteczny dzień wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę pokoju, radości i miłości na wszystkie pozostałe dni życia. Błogosławieństwa Bożej Dzieciny! :)

Nikuśka od tygodnia na zastrzykach. Niestety infekcja górnych dróg oddechowych - do tchawicy :/
Z początku dostała antybiotyk w tabletkach, ale niestety zaczęła wymiotować i mieć biegunkę. Trochę się poprawiło i znów pogorszyło, ale chyba znów wychodzimy na prostą.
Je, bryka, przytula się (poza momentem zastrzyku i z godz. po tym ;) ) - czyli nie jest źle :)

I dziś jest nasza rocznica - cztery lata temu pojechałam do Łodzi po moją księżniczkę.
Nie sądziłam wtedy, że nasze losy tak się potoczą... Jest fajnie!
Obrazek

szybenka

Post » Czw gru 26, 2013 14:55 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

życze wielu, wielu, wielu jeszcze lat razem, w zdrowiu i szczęściu. Niki wygląda wspaniale :1luvu:

A co do przeziębienia, chyba coś lata w powietrzu, nasze też pokichują
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw gru 26, 2013 16:20 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

Cztery lata ...
Ciągle bardzo dobrze pamiętam to grudniowe popołudnie, gdy zadzwoniłaś w sprawie adopcji Nikisi. Zaczęłyśmy rozmawiać, a ja z minuty na minutę upewniałam się, że dzwoni właściwa osoba :1luvu:. Wiedziałam już, że malutka się doczekała, że odezwał się Ten Dom :1luvu:.
Wszystkiego najlepszego moje dziewczyny kochane :D
Bądźcie zdrowe i szczęśliwe :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw gru 26, 2013 18:22 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

Wszystkiego dobrego, Dziewczyny :)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw gru 26, 2013 18:43 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

Nikuniu Agnieszko - wszystkiego najlepszego i świątecznie i z okazji Rocznicy i jeszcze wielu szczęśliwych wspólnych lat :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 29, 2013 21:31 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) 4 lata razem!!!

pisiokot pisze:Cztery lata ...
Ciągle bardzo dobrze pamiętam to grudniowe popołudnie, gdy zadzwoniłaś w sprawie adopcji Nikisi. Zaczęłyśmy rozmawiać, a ja z minuty na minutę upewniałam się, że dzwoni właściwa osoba :1luvu:. Wiedziałam już, że malutka się doczekała, że odezwał się Ten Dom :1luvu:.
Wszystkiego najlepszego moje dziewczyny kochane :D
Bądźcie zdrowe i szczęśliwe :ok: :ok: :ok:

i ja pamiętam to wejście Nikutka do Ciebie :1luvu:
Sto lat,i tych następnych 4-rek od groma :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]