mir.ka pisze:zdolny kociak![]()
to świadczy o tym ,ze już mu lepiej
zdolny, zdolny - tylko żeby zdolności inaczej wykorzystywał

na razie drzwi zabezpieczyłam dużym arkuszem brystolu, który przeplotłam pomiędzy prętami - trzymajcie kciuki

Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:zdolny kociak![]()
isabell36 pisze:mir.ka pisze:zdolny kociak![]()
zdolny, zdolny - tylko żeby zdolności inaczej wykorzystywał![]()
na razie drzwi zabezpieczyłam dużym arkuszem brystolu, który przeplotłam pomiędzy prętami - trzymajcie kciuki
welina pisze:Kibicuję i jestem bardzo ciekawa która z Was postawi kropkę nad "i". Nie wiem ,czy dobrze napisałam![]()
Ewa L. pisze:Nr. 1 za 25.50 zł
floxanna pisze:welina pisze:Kibicuję i jestem bardzo ciekawa która z Was postawi kropkę nad "i". Nie wiem ,czy dobrze napisałam![]()
Niedobrze, w tym powiedzeniu cudzysłów jest zbędnyJa się nie czepiłam Ewy z jakiejś wyjątkowej złośliwości, po prostu moje korektorskie oko (na które zresztą Ewa zwróciła uwagę) nie zdzierżyło i wysłało sygnał do palców
Tyle że to nie z powodu zawodu mam zboczenie, lecz ze zboczenia ulągł się zawód
Tak więc jeśli komuś zwrócę uwagę na jakiś błąd, to proszę się nie obrażać
Ewa L. pisze:Nr. 1 za 25.50 zł
Nr 1 za 26 zł
Ewa L. pisze:I ty również się nie nerwuj że z takim upodobaniem będę powielać swój błąd![]()
Numer 1 za 26.50 zł
Ewa L. pisze::ryk:![]()
Numer 1 za 27.50 zł.(kropka bo kończę zdanie
)
floxanna pisze:Ewa L. pisze::ryk:![]()
Numer 1 za 27.50 zł.(kropka bo kończę zdanie
)
Nr 1 za 28,00 zł
AnnAArczyK pisze:To ja poproszę breloczek nr 3 za cenę wywoławczą i wisior nr 9 za 12 zł
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:To ja poproszę breloczek nr 3 za cenę wywoławczą i wisior nr 9 za 12 zł
Zuziu nr. 3 licytuję już za 11 zł.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:To ja poproszę breloczek nr 3 za cenę wywoławczą i wisior nr 9 za 12 zł
Zuziu nr. 3 licytuję już za 11 zł.
następna walka?![]()
floxanna pisze:welina pisze:Kibicuję i jestem bardzo ciekawa która z Was postawi kropkę nad "i". Nie wiem ,czy dobrze napisałam![]()
Niedobrze, w tym powiedzeniu cudzysłów jest zbędnyJa się nie czepiłam Ewy z jakiejś wyjątkowej złośliwości, po prostu moje korektorskie oko (na które zresztą Ewa zwróciła uwagę) nie zdzierżyło i wysłało sygnał do palców
Tyle że to nie z powodu zawodu mam zboczenie, lecz ze zboczenia ulągł się zawód
Tak więc jeśli komuś zwrócę uwagę na jakiś błąd, to proszę się nie obrażać
Ewa L. pisze:Numer 1 za 28.50 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości